Transatlantic

Prirodzená tvorivosť ozajstného umelca je založená na dvoch veciach: inšpirácii, vychádzajúcej zvnútra, vyvinutej z dedičných čŕt, sformovanej z danej oblasti záujmu a na spontánnom nápade, ktorý vzniká pri ovplyvňovaní umelcov navzájom, bez ohľadu na čas. Výsledkom spomínaných faktov je debutový album nového projektu Transatlantic, v ktorom sa stretli bubeník Mike Portnoy (Dream Theater), gitarista/spevák Roine Stolt (The Flower Kings), basák Pete Trevawas (Marillion) a klávesák Neal Morse (Spock´s Beard).
Predtým, než sa rozhodli zrealizovať svoje nápady a zvečniť ich na pás, každý z nich mal v hlave vír myšlienok, ale väčšina vznikla počas nespočetných ´jamovačiek´.

Víziu o projekte mal vlastne prvý Mike.... (celý článek)

 

Související kapely/osobnosti: Morse, Neal

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Transatlantic 2000 Transatlantic - SMPTe
hodnocení/rating Transatlantic - SMPTe
7/10
recenze/hodnocení
Transatlantic 2001 Transatlantic - Live in America
hodnocení/rating Transatlantic - Live in America
1/2
recenze/hodnocení
Transatlantic 2001 Transatlantic - Bridge Across Forever
hodnocení/rating Transatlantic - Bridge Across Forever
6/8
recenze/hodnocení
Transatlantic 2001 Transatlantic - Bridge Across Forever Limited Edition
hodnocení/rating Transatlantic - Bridge Across Forever Limited Edition
0/0
recenze/hodnocení
Transatlantic 2003 Transatlantic - SMPTe - The Roine Stolt Mixes
hodnocení/rating Transatlantic - SMPTe - The Roine Stolt Mixes
0/0
recenze/hodnocení
Transatlantic 2003 Transatlantic - Live In Europe
hodnocení/rating Transatlantic - Live In Europe
1/2
recenze/hodnocení
Transatlantic 2009 Transatlantic - The Whirlwind
hodnocení/rating Transatlantic - The Whirlwind
6/7
recenze/hodnocení
Transatlantic 2010 Transatlantic - Whirld Tour 2010 - Live From Shepherd's Bush Empire, London
hodnocení/rating Transatlantic - Whirld Tour 2010 - Live From Shepherd's Bush Empire, London
0/0
recenze/hodnocení
Transatlantic 2011 Transatlantic - More Never Is Enough
hodnocení/rating Transatlantic - More Never Is Enough
0/1
recenze/hodnocení
Transatlantic 2014 Transatlantic - Kaleidoscope
hodnocení/rating Transatlantic - Kaleidoscope
3/7
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000