Traffic Sound

Peruánska psychedelická kapela Traffic Sound vznikla v druhej polovici 60. rokov.

Zostavu tvorili šiesti hráči, Manuel Sanguinetti (spev), Willy Barclay (gitara), Freddy Rizo Patrón (gitara), Willy Thorne (basa, klávesy), Jean Pierre Magnet (dychy) a Luis Nevares (bicie). Po úspešných cvičeniach a vyhratiach sa skončila kapela v Mekke psychedélie v Peru, a síce v Tiffany Club. Úspech jej zabezpečil zmluvu s MAG Records. Vyšli tu hneď tri single, Sky pilot/Fire, I’m so glad/Destruction a You got me floating/Sueño. V roku 1968 sa na pultoch zjavilo EP A bailar a go go, ktoré ich všetky spojilo do jedného produktu. V roku 1969 vyšiel album Virgin, ktorý sa stal perlou juhoamerickej psychedélie. Ešte vyzretejší materiál sa nachádzal na albume... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Traffic 1968 Traffic Sound - A bailar go go
hodnocení/rating Traffic Sound - A bailar go go
0/0
recenze/hodnocení
Traffic 1969 Traffic Sound - Virgin
hodnocení/rating Traffic Sound - Virgin
0/0
recenze/hodnocení
Traffic 1970 Traffic Sound - Traffic Sound (Tibet’s Suzettes/III)
hodnocení/rating Traffic Sound - Traffic Sound (Tibet’s Suzettes/III)
0/0
recenze/hodnocení
Traffic 1971 Traffic Sound - Lux
hodnocení/rating Traffic Sound - Lux
0/0
recenze/hodnocení
Traffic 2005 Traffic Sound - Yellow Sea years : Peruvian psych-rock-soul 1968-71
hodnocení/rating Traffic Sound - Yellow Sea years : Peruvian psych-rock-soul 1968-71
1/1
recenze/hodnocení
Traffic 2005 Traffic Sound - Greatest hits
hodnocení/rating Traffic Sound - Greatest hits
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000