Townsend, Devin

Devin Townsend (nar. 1972) je kanadský gitarista, spevák, skladateľ a producent. Jeho úplne prvé začiatky siahajú do roku 1993, kde dostal šancu spievať na albume Sex & Religion od Stevieho Vaia. Tento zásadný krok v jeho kariére odštartoval jeho až fanatickú závislosť na hudbe a vydávaní albumov. Krátko nato založil extrémnu progresívnu kapelu Strapping Young Lad, ktorá sa v metalových kruhoch stala nesmierne uznávanou. V začiatkoch boli viac v industriálnom metale, neskôr však implementovali viac žánrov ako napr. trash metal, death metal, progressive metal a ambient. Náročná hudobná mozaika zožala úspech a kapela vytvorila niekoľko zásadných albumov (napr. Alien z roku 2005).

Oveľa osobitejšia je však jeho sólová tvorba a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Townsend, 1997 Townsend, Devin - Ocean Machine: Biomech
hodnocení/rating Townsend, Devin - Ocean Machine: Biomech
1/2
recenze/hodnocení
Townsend, 1998 Townsend, Devin - Infinity
hodnocení/rating Townsend, Devin - Infinity
0/0
recenze/hodnocení
Townsend, 1999 Townsend, Devin - Official Bootleg 2000 (live)
hodnocení/rating Townsend, Devin - Official Bootleg 2000 (live)
0/0
recenze/hodnocení
Townsend, 2000 Townsend, Devin - Physicist
hodnocení/rating Townsend, Devin - Physicist
0/1
recenze/hodnocení
Townsend, 2001 Townsend, Devin - Terria
hodnocení/rating Townsend, Devin - Terria
2/4
recenze/hodnocení
Townsend, 2003 Townsend, Devin - Devin Townsend Band - Accelerated Evolution
hodnocení/rating Townsend, Devin -  Devin Townsend Band - Accelerated Evolution
1/3
recenze/hodnocení
Townsend, 2004 Townsend, Devin - Devlab
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devlab
0/1
recenze/hodnocení
Townsend, 2006 Townsend, Devin - Devin Townsend Band - Synchestra
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devin Townsend Band - Synchestra
1/3
recenze/hodnocení
Townsend, 2006 Townsend, Devin - The Hummer
hodnocení/rating Townsend, Devin - The Hummer
0/0
recenze/hodnocení
Townsend, 2007 Townsend, Devin - Ziltoid The Omniscient
hodnocení/rating Townsend, Devin - Ziltoid The Omniscient
1/2
recenze/hodnocení
Townsend, 2009 Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Ki
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Ki
1/2
recenze/hodnocení
Townsend, 2009 Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Addicted
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Addicted
0/1
recenze/hodnocení
Townsend, 2011 Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Deconstruction
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Deconstruction
0/1
recenze/hodnocení
Townsend, 2011 Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Ghost
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Ghost
0/2
recenze/hodnocení
Townsend, 2011 Townsend, Devin - Unplugged
hodnocení/rating Townsend, Devin - Unplugged
0/0
recenze/hodnocení
Townsend, 2012 Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Epicloud
hodnocení/rating Townsend, Devin - Devin Townsend Project - Epicloud
0/3
recenze/hodnocení
Townsend, 2012 Townsend, Devin - By A Thread - Live In London 2011
hodnocení/rating Townsend, Devin - By A Thread - Live In London 2011
0/0
recenze/hodnocení
Townsend, 2013 Townsend, Devin - The Retinal Circus (live)
hodnocení/rating Townsend, Devin - The Retinal Circus (live)
1/1
recenze/hodnocení
Townsend, 2014 Townsend, Devin - Casualties Of Cool
hodnocení/rating Townsend, Devin - Casualties Of Cool
0/1
recenze/hodnocení
Townsend, 2014 Townsend, Devin - Z²
hodnocení/rating Townsend, Devin - Z²
0/0
recenze/hodnocení
Townsend, 2016 Townsend, Devin - Transcendence
hodnocení/rating Townsend, Devin - Transcendence
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000