Tourniquet

Skupina založená v roce 1989 bývalým bubeníkem skupiny Trouble. Je to velmi složitě popsatelná hudba, kde se prolínají všechny myslitelné hudební styly, od klasiky, přes rock, jazz, country až po black metal.
Po celou dobu jejich existence jsou pro ně typické nezaměnitelné skladby s velmi specifickou atmosférou.
Bubeník Ted Kirkpatrick je zastáncem toho, že i buben je melodický nástroj.

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Tourniquet 1990 Tourniquet - Stop the Bleeding
hodnocení/rating Tourniquet - Stop the Bleeding
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1991 Tourniquet - Psycho Surgery
hodnocení/rating Tourniquet - Psycho Surgery
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1992 Tourniquet - Pathogenic Ocular Dissonance
hodnocení/rating Tourniquet - Pathogenic Ocular Dissonance
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1993 Tourniquet - Intense Live Series Vol.2
hodnocení/rating Tourniquet - Intense Live Series Vol.2
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1994 Tourniquet - Vanishing Lessons
hodnocení/rating Tourniquet - Vanishing Lessons
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1995 Tourniquet - Carry The Wounded
hodnocení/rating Tourniquet - Carry The Wounded
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1997 Tourniquet - Crawl to China
hodnocení/rating Tourniquet - Crawl to China
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 1998 Tourniquet - Acoustic Archives
hodnocení/rating Tourniquet - Acoustic Archives
0/0
recenze/hodnocení
Tourniquet 2000 Tourniquet - Microscopic View of a Telescopic Realm
hodnocení/rating Tourniquet - Microscopic View of a Telescopic Realm
1/1
recenze/hodnocení
Tourniquet 2003 Tourniquet - Where Moth and Rust Destroy
hodnocení/rating Tourniquet - Where Moth and Rust Destroy
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000