Toto

 TOTO.
Je jednou z najúspešnejších skupín, radených do kategórie „ rock pre dospelých“(AOR). Aj keď TOTO z tejto škatuľky často vyskočí. Ich hudobné chameleónstvo sa prejavuje vybočením k džezu, disko i hardrocku. Najväčší podiel na zaradení do AOR majú ich celosvetové megahity Hold The Line /1979/, Rosanne /1982/a hlavne Africa /1983/. Skladieb sa chopili komerčné médiá a bolo vymaľované, sú v škatuľke, aj keď nespravodlivo, ako ukázali ich rôzne zamerané albumy. Úspešný bol už debut TOTO /1978/, hardrockovo zameraná Hydra /1979/ a ďalšie. Do dnešných dní vydali vyše desať radových albumov, záznamov z koncertov a DVD.
Skupina vznikla v roku 1978 v Los Angeles z výborných štúdiových hudobníkov v zostave:... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Toto 1978 Toto - Toto
hodnocení/rating Toto - Toto
2/2
recenze/hodnocení
Toto 1979 Toto - Hydra
hodnocení/rating Toto - Hydra
1/1
recenze/hodnocení
Toto 1981 Toto - Turn Back
hodnocení/rating Toto - Turn Back
1/1
recenze/hodnocení
Toto 1982 Toto - IV
hodnocení/rating Toto - IV
2/2
recenze/hodnocení
Toto 1984 Toto - Isolation
hodnocení/rating Toto - Isolation
2/2
recenze/hodnocení
Toto 1984 Toto - Dune
hodnocení/rating Toto - Dune
0/0
recenze/hodnocení
Toto 1986 Toto - Fahrenheit
hodnocení/rating Toto - Fahrenheit
3/4
recenze/hodnocení
Toto 1988 Toto - Seventh One
hodnocení/rating Toto - Seventh One
3/3
recenze/hodnocení
Toto 1990 Toto - Kingdom of Desire
hodnocení/rating Toto - Kingdom of Desire
3/4
recenze/hodnocení
Toto 1995 Toto - Tambu
hodnocení/rating Toto - Tambu
1/2
recenze/hodnocení
Toto 1998 Toto - XX (1977-1997)
hodnocení/rating Toto - XX (1977-1997)
0/0
recenze/hodnocení
Toto 1999 Toto - Mindfields
hodnocení/rating Toto - Mindfields
3/3
recenze/hodnocení
Toto 1999 Toto - Livefields
hodnocení/rating Toto - Livefields
0/0
recenze/hodnocení
Toto 2002 Toto - Through The Looking Glass
hodnocení/rating Toto - Through The Looking Glass
1/1
recenze/hodnocení
Toto 2003 Toto - Live In Amsterdam
hodnocení/rating Toto - Live In Amsterdam
0/0
recenze/hodnocení
Toto 2006 Toto - Falling In Between
hodnocení/rating Toto - Falling In Between
2/2
recenze/hodnocení
Toto 2007 Toto - Falling In Between Live
hodnocení/rating Toto - Falling In Between Live
0/0
recenze/hodnocení
Toto 2015 Toto - XIV
hodnocení/rating Toto - XIV
3/5
recenze/hodnocení
Toto 2018 Toto - 40 Trips Around The Sun (compilation)
hodnocení/rating Toto - 40 Trips Around The Sun (compilation)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000