Williams, Tony

Americká skupina Lifetime patří mezi první průkopníky fusion music. Vznikla ještě před legendárními Mahavishnu Orchestra, Weather Report, Eleventh House nebo Return To Forever. Založil ji bývalý bubeník světoznámého jazzového progresivisty Milese Davise - Tony Williams, který je dodnes vnímán jako jeden z nejlepších progresivních jazzových bubeníků na světě. Skupina Lifetime procházela řadou personálních proměn na postech hudebníků. V začátcích byli členy kapely kytarista John McLaughlin, baskytarista Jack Bruce a varhaník Larry Young vystupující pod orientálním jménem Khalid Yassin.
Skupina také časem změnila po personálních přestavbách i název na THE NEW TONY WILLIAMS LIFETIME. Tony Williams se také přátelil s Janem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Williams, 1965 Williams, Tony - Life Time
hodnocení/rating Williams, Tony - Life Time
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1965 Williams, Tony - Spring
hodnocení/rating Williams, Tony - Spring
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1969 Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - Emergency!
hodnocení/rating Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - Emergency!
0/1
recenze/hodnocení
Williams, 1970 Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - (Turn It Over)
hodnocení/rating Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - (Turn It Over)
1/1
recenze/hodnocení
Williams, 1970 Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - Ego
hodnocení/rating Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - Ego
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1972 Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - The Old Bum's Rush
hodnocení/rating Williams, Tony - Tony Williams Lifetime, The - The Old Bum's Rush
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1975 Williams, Tony - New Tony Williams Lifetime, The - Believe It
hodnocení/rating Williams, Tony - New Tony Williams Lifetime, The - Believe It
1/1
recenze/hodnocení
Williams, 1976 Williams, Tony - New Tony Williams Lifetime, The - Million Dollar Legs
hodnocení/rating Williams, Tony - New Tony Williams Lifetime, The - Million Dollar Legs
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1979 Williams, Tony - The Joy of Flying
hodnocení/rating Williams, Tony - The Joy of Flying
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1980 Williams, Tony - Play or Die
hodnocení/rating Williams, Tony - Play or Die
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1985 Williams, Tony - Foreign Intrigue
hodnocení/rating Williams, Tony - Foreign Intrigue
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1987 Williams, Tony - Civilization
hodnocení/rating Williams, Tony - Civilization
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1988 Williams, Tony - Angel Street
hodnocení/rating Williams, Tony - Angel Street
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1990 Williams, Tony - Native Heart
hodnocení/rating Williams, Tony - Native Heart
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1992 Williams, Tony - The Story of Neptune
hodnocení/rating Williams, Tony - The Story of Neptune
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1993 Williams, Tony - Tokyo Live
hodnocení/rating Williams, Tony - Tokyo Live
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1996 Williams, Tony - Wilderness
hodnocení/rating Williams, Tony - Wilderness
0/0
recenze/hodnocení
Williams, 1996 Williams, Tony - Young at Heart
hodnocení/rating Williams, Tony - Young at Heart
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000