Tom Petty & The Heartbreakers


Thomas Earl Petty, většinou známý jako Tom Petty (20. října 1950), je americký zpěvák, kytarista a hudební skladatel, který se narodil a vyrostl ve městě Gainesville, Florida, USA. Jeho zájem o rock'n'roll vzrostl v létě 1961, kdy se díky svému strýci setkal s Elvisem Presleym při natáčení filmu Follow That Dream. Také hrál ve filmu "The Postman" starostu Mostového města. Tom Petty je velice často doprovázen na svých koncertech svou skupinou The Heartbreakers, se kterou hraje již od roku 1976 a zakládající členové byli: Tom Petty (kytara a zpěv), Mike Campbell (kytara), Benmont Tench (klavír, varhany, harmonium a zpěv), Ron Blair (baskytara a zpěv) a Stan Lynch (bicí a zpěv). Mezi jejich největší hity jsou například "American Girl",... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tom 1976 Tom Petty & The Heartbreakers - Tom Petty & The Heartbreakers
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Tom Petty & The Heartbreakers
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1978 Tom Petty & The Heartbreakers - You're Gonna Get It!
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - You're Gonna Get It!
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1979 Tom Petty & The Heartbreakers - Damn The Torpedoes
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Damn The Torpedoes
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1981 Tom Petty & The Heartbreakers - Hard Promises
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Hard Promises
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1982 Tom Petty & The Heartbreakers - Long After Dark
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Long After Dark
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1985 Tom Petty & The Heartbreakers - Southern Accents
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Southern Accents
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1985 Tom Petty & The Heartbreakers - Pack Up The Plantation: Live!
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Pack Up The Plantation: Live!
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1987 Tom Petty & The Heartbreakers - Let Me Up (I've Had Enough)
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Let Me Up (I've Had Enough)
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1989 Tom Petty & The Heartbreakers - Full Moon Fever
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Full Moon Fever
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1991 Tom Petty & The Heartbreakers - Into The Great Wide Open
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Into The Great Wide Open
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1994 Tom Petty & The Heartbreakers - Wildflowers
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Wildflowers
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1996 Tom Petty & The Heartbreakers - Songs and Music from "She's the One"
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Songs and Music from
0/0
recenze/hodnocení
Tom 1999 Tom Petty & The Heartbreakers - Echo
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Echo
0/0
recenze/hodnocení
Tom 2002 Tom Petty & The Heartbreakers - The Last DJ
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - The Last DJ
0/0
recenze/hodnocení
Tom 2006 Tom Petty & The Heartbreakers - Highway Companion
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Highway Companion
0/0
recenze/hodnocení
Tom 2010 Tom Petty & The Heartbreakers - Mojo
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Mojo
0/1
recenze/hodnocení
Tom 2014 Tom Petty & The Heartbreakers - Hypnotic Eye
hodnocení/rating Tom Petty & The Heartbreakers - Hypnotic Eye
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000