Toe.

Toe. je japonská kapela založená v roku 2000. Sú zaraďovaní do post/math-rockového subžánru a ich hudba je prevažne inštrumentálneho charakteru. Skladby sú dynamické a využívajú sa tu aj menej tradičné nástroje pre tento štýl ako akustická gitara alebo jazzové klávesy Fender Rhodes. Vo svojej rodnej krajine patria medzi vážené hudobné zoskupenia, no ich hudba zaujala poslucháčov aj v iných štátoch. Kapela koncertuje pomerne veľa a v rokoch 2012 až 2013 sa dostali na koncertné šnúry po Európe, Amerike a aj Kanade.

Po EP-čkach Songs, Ideas We Forgot (2002) a Re:Designed (2003) prišiel na trh ich debutový album s dlhým názvom The Book About My Idle Plot On A Vague Anxiety (2005). Ukázali na ňom svoj vytríbený zmysel pre... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Toe. 2002 Toe. - Songs, Ideas We Forgot (EP)
hodnocení/rating Toe. - Songs, Ideas We Forgot (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Toe. 2003 Toe. - Re:Designed (EP)
hodnocení/rating Toe. - Re:Designed (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Toe. 2005 Toe. - The Book About My Idle Plot On A Vague Anxiety
hodnocení/rating Toe. - The Book About My Idle Plot On A Vague Anxiety
0/0
recenze/hodnocení
Toe. 2006 Toe. - New Sentimentality (EP)
hodnocení/rating Toe. - New Sentimentality (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Toe. 2009 Toe. - For Long Tomorrow
hodnocení/rating Toe. - For Long Tomorrow
0/0
recenze/hodnocení
Toe. 2012 Toe. - The Future Is Now (EP)
hodnocení/rating Toe. - The Future Is Now (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Toe. 2015 Toe. - Hear You
hodnocení/rating Toe. - Hear You
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000