Tiles

Kapelu Tiles, jejíž tvorba bývá často srovnávána s kanadskými Rush, založili v roce 1993 v Detroitu zpěvák Paul Rarick, kytarista Chris Herin, baskytarista Jeff Whittle a bubeník Mark Evans. Eponymní debut Tiles vychází o rok později a setkává se se slušným ohlasem. Velmi příznivě jej hodnotí jak posluchači, tak i specializované magazíny.

V následujících letech vydávají Tiles alba Fence the Clear (1997) a Presents of Mind (1999). To se stává jejich nejprodávanějším albem a na základě jeho úspěchu se Tiles účastní jako předkapela i evropské šňůry Dream Theatru. Evanse za bicími střídá v té době Pat DeLeon.

Čtvrté album Window Dressing vychází s pětiletým odstupem v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tiles 1994 Tiles - Tiles
hodnocení/rating Tiles - Tiles
2/4
recenze/hodnocení
Tiles 1997 Tiles - Fence The Clear
hodnocení/rating Tiles - Fence The Clear
1/2
recenze/hodnocení
Tiles 1999 Tiles - Presents Of Mind
hodnocení/rating Tiles - Presents Of Mind
2/4
recenze/hodnocení
Tiles 2000 Tiles - Presence In Europe 1999 (live)
hodnocení/rating Tiles - Presence In Europe 1999 (live)
0/0
recenze/hodnocení
Tiles 2004 Tiles - Window Dressing
hodnocení/rating Tiles - Window Dressing
3/4
recenze/hodnocení
Tiles 2008 Tiles - Fly Paper
hodnocení/rating Tiles - Fly Paper
1/2
recenze/hodnocení
Tiles 2012 Tiles - Off The Floor
hodnocení/rating Tiles - Off The Floor
0/0
recenze/hodnocení
Tiles 2016 Tiles - Pretending 2 Run
hodnocení/rating Tiles - Pretending 2 Run
3/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000