Tiersen, Yann

Guillaume Yann Tiersen (narozen 23. června 1970) je avandgardní francouzský hudebník a muzikant v jehož tvorbě se velice často objevují melodie klavíru, akordeonu a houslí. Proslavil se zejména hudebním doprovodem k filmům jako je Amélie z Montmartru a Good bye Lenin!.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tiersen, 1995 Tiersen, Yann - La Valse des monstres
hodnocení/rating Tiersen, Yann - La Valse des monstres
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 1996 Tiersen, Yann - Rue des cascades
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Rue des cascades
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 1998 Tiersen, Yann - Le Phare
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Le Phare
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 1999 Tiersen, Yann - Tout est calme (EP)
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Tout est calme (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 1999 Tiersen, Yann - Black Session
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Black Session
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2001 Tiersen, Yann - L'Absente
hodnocení/rating Tiersen, Yann - L'Absente
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2001 Tiersen, Yann - Amélie (soundtrack)
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Amélie (soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2003 Tiersen, Yann - Good Bye, Lenin! (soundtrack)
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Good Bye, Lenin! (soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2004 Tiersen, Yann - Yann Tiersen & Shannon Wright
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Yann Tiersen & Shannon Wright
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2005 Tiersen, Yann - Les Retrouvailles
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Les Retrouvailles
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2006 Tiersen, Yann - On Tour
hodnocení/rating Tiersen, Yann - On Tour
0/0
recenze/hodnocení
Tiersen, 2008 Tiersen, Yann - Tabarly
hodnocení/rating Tiersen, Yann - Tabarly
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000