Thunder

Thunder je anglická rocková skupina, její hlavní doménou je osobité pojetí hard rocku, jehož stavební kameny leží u Led Zeppelin a Deep Purple. Byla založena roku 1989, na troskách kapely Terraplane a tvoří ji zpěvák Danny Bowes, kytarista / hlavní skladatel a lídr Luke Morley, bubeník Harry James, druhý kytarista / klávesista Ben Matthews a zakládající basák Mark Luckhurst, jehož nahradil Mikael Höglund a později Chris Childs, s ním je sestava od roku 1997 neměnná. Kapela ve svých začátcích dosáhla určité popularty i v zámoří, dále pak v Japonsku, hlavní teritorium je ovšem rodná Anglie a Evropa. Tato parta skvělých kamarádů, žažila během své kariéry i dvě pauzy, mezi léty 2000-2002 , respektive 2009-2011, vždy se ale opět... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Thunder 1990 Thunder - Backstreet Symphony
hodnocení/rating Thunder - Backstreet Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Thunder 1992 Thunder - Laughing On Judgement Day
hodnocení/rating Thunder - Laughing On Judgement Day
0/0
recenze/hodnocení
Thunder 1995 Thunder - Behind Closed Doors
hodnocení/rating Thunder - Behind Closed Doors
1/1
recenze/hodnocení
Thunder 1997 Thunder - The Thrill of It All
hodnocení/rating Thunder - The Thrill of It All
1/1
recenze/hodnocení
Thunder 1999 Thunder - Giving the Game Away
hodnocení/rating Thunder - Giving the Game Away
0/0
recenze/hodnocení
Thunder 2003 Thunder - Shooting at the Sun
hodnocení/rating Thunder - Shooting at the Sun
1/1
recenze/hodnocení
Thunder 2005 Thunder - The Magnificent Seventh
hodnocení/rating Thunder - The Magnificent Seventh
1/1
recenze/hodnocení
Thunder 2006 Thunder - Robert Johnson's Tombstone
hodnocení/rating Thunder - Robert Johnson's Tombstone
1/1
recenze/hodnocení
Thunder 2008 Thunder - Bang!
hodnocení/rating Thunder - Bang!
0/0
recenze/hodnocení
Thunder 2015 Thunder - Wonder Days
hodnocení/rating Thunder - Wonder Days
0/0
recenze/hodnocení
Thunder 2017 Thunder - Rip It Up
hodnocení/rating Thunder - Rip It Up
2/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000