Throbbing Gristle

I underground má své dinosaury, i když to tak na první pohled nevypadá. Stísněnost prostoru je naučila zacházet s vlastním tělem jako se skládačkou. Velcí nejsou proto, že by byli velcí, ale protože se dají variabilně rozkládat a znovu sestavovat. Jsou všude, a přitom jako by nebyli nikde.
Označovat britskou skupinu Throbbing Gristle za zakladatele „industrial music“ je stejně tak oprávněné jako paradoxní. Kvarteto Genesis P-Orridge, Cosey Fanni Tutti, Peter Christopherson a Chris Carter sice čistě technicky stvořili žánr tím, že svou značku pojmenovali Industrial Records, nicméně veškeré další aktivity skupiny, ať už jde o hudbu, vizuální tvorbu nebo ideologii, byly příliš nejednoznačné na to, aby mohly být úzce spojeny s... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Throbbing 1977 Throbbing Gristle - The Second Annual Report
hodnocení/rating Throbbing Gristle - The Second Annual Report
1/1
recenze/hodnocení
Throbbing 1978 Throbbing Gristle - D.o.A. The Third And Final Report
hodnocení/rating Throbbing Gristle -  D.o.A. The Third And Final Report
0/0
recenze/hodnocení
Throbbing 1979 Throbbing Gristle - 20 Jazz Funk Greats
hodnocení/rating Throbbing Gristle - 20 Jazz Funk Greats
0/0
recenze/hodnocení
Throbbing 1980 Throbbing Gristle - Heathen Earth
hodnocení/rating Throbbing Gristle - Heathen Earth
0/0
recenze/hodnocení
Throbbing 1982 Throbbing Gristle - Journey Through a Body
hodnocení/rating Throbbing Gristle - Journey Through a Body
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000