Threshold

Soubor se zformoval v roce 1988 v listnatých předměstích v hrabství Surrey ve Velké Británii.

Skupina vydala doposud deset studiových alb spolu s mnoha živými alby a kompilacemi.

V současné době mají podepsanou dlouhodobou smlouvu se známou vydavatelskou společností Nuclear Blast Records.
Nejnovější studiové album "For The Journey" bylo vydáno v roce 2014 a obsahuje 12.minutovou epickou kompozici "The Box" a úspěšný singl "Watchtower On The Moon, který se objevil i v jedné známé videohře.

Album se usadilo i v žebříčcích - nejúspěšněji v zemích jako Švýcarsko, Německo a Finsko.

Kapela je známa i v širším měřítku a to díky skladbám jako "Mission Profile" z výborné desky... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Threshold 1993 Threshold - Wounded Land
hodnocení/rating Threshold - Wounded Land
1/3
recenze/hodnocení
Threshold 1994 Threshold - Psychedelicatessen
hodnocení/rating Threshold - Psychedelicatessen
1/6
recenze/hodnocení
Threshold 1995 Threshold - Livedelica
hodnocení/rating Threshold - Livedelica
1/1
recenze/hodnocení
Threshold 1997 Threshold - Extinct Instinct
hodnocení/rating Threshold - Extinct Instinct
1/5
recenze/hodnocení
Threshold 1998 Threshold - Clone
hodnocení/rating Threshold - Clone
1/3
recenze/hodnocení
Threshold 1999 Threshold - Decadent
hodnocení/rating Threshold - Decadent
0/0
recenze/hodnocení
Threshold 2001 Threshold - Hypothetical
hodnocení/rating Threshold - Hypothetical
2/6
recenze/hodnocení
Threshold 2002 Threshold - Critical Mass
hodnocení/rating Threshold - Critical Mass
8/14
recenze/hodnocení
Threshold 2002 Threshold - Concert In Paris
hodnocení/rating Threshold - Concert In Paris
0/0
recenze/hodnocení
Threshold 2003 Threshold - Wireless - Acoustic Sessions
hodnocení/rating Threshold - Wireless - Acoustic Sessions
1/1
recenze/hodnocení
Threshold 2004 Threshold - Subsurface
hodnocení/rating Threshold - Subsurface
7/9
recenze/hodnocení
Threshold 2004 Threshold - Critical Energy
hodnocení/rating Threshold - Critical Energy
1/2
recenze/hodnocení
Threshold 2004 Threshold - Replica (fanclub release)
hodnocení/rating Threshold - Replica (fanclub release)
0/0
recenze/hodnocení
Threshold 2007 Threshold - Dead Reckoning
hodnocení/rating Threshold - Dead Reckoning
4/8
recenze/hodnocení
Threshold 2007 Threshold - The Ravages Of Time
hodnocení/rating Threshold - The Ravages Of Time
0/0
recenze/hodnocení
Threshold 2012 Threshold - March Of Progress
hodnocení/rating Threshold - March Of Progress
2/7
recenze/hodnocení
Threshold 2014 Threshold - For The Journey
hodnocení/rating Threshold - For The Journey
1/5
recenze/hodnocení
Threshold 2017 Threshold - Legends Of The Shires
hodnocení/rating Threshold - Legends Of The Shires
4/11
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000