This Will Destroy You

This Will Destroy You je skupina z mesta San Marcos v Texase. Ich typický zvuk pracuje s vľmi veľkým dynamickým rozsahom od pomaly budovaného jemného počiatku skladieb po vrcholy vytvorené zo zvukových sten. Mnoho recenzií označuje ich tvorbu ako Post-rock čomu sa však členovia skupiny bránia. Sami označujú svoj zvuk ako „doomgaze“, ako kríženec doom metalu a shoegaze.

Založili ju v roku 2005 gitaristi Jeremy Galindo a Chris King, basák Raymond Brown a bubeník Andrew Miller. Spočiatku sa Galiano postavil za mikrofón a zvuk kapely znel približne ako Radiohead. Po nahratí niekoľkých skladieb to zhodnotili ako hrozné a od spevu upustili.

Prvou oficiálnou nahrávkou This Will Destroy You je vo vlastnej réžii, v roku... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

This 2005 This Will Destroy You - Young Mountain EP
hodnocení/rating This Will Destroy You - Young Mountain EP
0/0
recenze/hodnocení
This 2008 This Will Destroy You - This Will Destroy You
hodnocení/rating This Will Destroy You - This Will Destroy You
0/0
recenze/hodnocení
This 2010 This Will Destroy You - Moving on the Edge of Things EP
hodnocení/rating This Will Destroy You - Moving on the Edge of Things EP
0/0
recenze/hodnocení
This 2011 This Will Destroy You - Tunnel Blanket
hodnocení/rating This Will Destroy You - Tunnel Blanket
0/0
recenze/hodnocení
This 2013 This Will Destroy You - Live in Reykjavik, Iceland
hodnocení/rating This Will Destroy You - Live in Reykjavik, Iceland
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000