Third Ear Band

Third Ear Band – jedna z nejoriginálnějších skupin britského undergroundového hnutí konce šedesátých let. Jejich předobraz lze nalézt v zapomenutých sdruženích The Giant Sun Trolley a The People Band. Skupinu tvořili studovaní hudebníci, kteří chtěli komponovat a performovat hudbu na hony vzdálenou hitparádovým žebříčkům a komerčnímu zaměření. Tím byli od prvopočátku sice na platformě nijak neovlivnitelného uměleckého myšlení bez hranic, na druhé straně ovšem museli počítat s tím, že jejich hudba neprorazí v masovém měřítku… Jejich hudební orientace čerpala z indických rág, a Third Ear Band se tak stali jednou z prvních britských kapel, která determinovala pojem Eastern raga ve spojení s britským folkem napojených na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Third 1969 Third Ear Band - Alchemy
hodnocení/rating Third Ear Band - Alchemy
0/0
recenze/hodnocení
Third 1970 Third Ear Band - Elements
hodnocení/rating Third Ear Band - Elements
0/0
recenze/hodnocení
Third 1972 Third Ear Band - Music from MacBeth
hodnocení/rating Third Ear Band - Music from MacBeth
0/0
recenze/hodnocení
Third 1989 Third Ear Band - Live ghosts
hodnocení/rating Third Ear Band - Live ghosts
0/0
recenze/hodnocení
Third 1990 Third Ear Band - Magic music
hodnocení/rating Third Ear Band - Magic music
0/0
recenze/hodnocení
Third 1990 Third Ear Band - New forecast from the Third Ear Almanac
hodnocení/rating Third Ear Band - New forecast from the Third Ear Almanac
0/0
recenze/hodnocení
Third 1993 Third Ear Band - Brain waves
hodnocení/rating Third Ear Band - Brain waves
0/0
recenze/hodnocení
Third 1994 Third Ear Band - Radio session
hodnocení/rating Third Ear Band - Radio session
0/0
recenze/hodnocení
Third 1996 Third Ear Band - Live
hodnocení/rating Third Ear Band - Live
0/0
recenze/hodnocení
Third 1997 Third Ear Band - Necromancers of the drifting west
hodnocení/rating Third Ear Band - Necromancers of the drifting west
0/0
recenze/hodnocení
Third 1999 Third Ear Band - Abelard and Heloise
hodnocení/rating Third Ear Band - Abelard and Heloise
0/0
recenze/hodnocení
Third 2005 Third Ear Band - The magus
hodnocení/rating Third Ear Band - The magus
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000