Thieves’ Kitchen

Thieves’ Kitchen je progresívna rocková skupina z Veľkej Británie. Hudbu tvoria od roku 1999 s odkazom na 70-té roky a taktiež aj neskorších prog-rockových vplyvov. Je to v podstate zmes canterbury, folku, rocku, fusion a symfonických prvkov. Nechýbajú samozrejme melódie, no v aranžmánoch sú o čosi náročnejší. Okrem britského hudobného cítenia je tu prítomná aj švédska melanchólia a zádumčivosť. Sú rešpektovaní aj kvôli tomu, že majú svoj vlastný zvuk a štýl.

Vydali zatiaľ päť štúdiových albumov, ktoré boli celkom dobre prijaté. Pozornosť si vyslúžili hlavne The Water Road (2008) a One For Sorrow, Two For Joy (2013). Speváčka Amy Darby púta pozornosť vďaka emocionálnemu vokálu a objavila sa v zostave až na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Thieves’ 2000 Thieves’ Kitchen - Head
hodnocení/rating Thieves’ Kitchen - Head
0/0
recenze/hodnocení
Thieves’ 2001 Thieves’ Kitchen - Argot
hodnocení/rating Thieves’ Kitchen - Argot
0/0
recenze/hodnocení
Thieves’ 2003 Thieves’ Kitchen - Shibboleth
hodnocení/rating Thieves’ Kitchen - Shibboleth
0/0
recenze/hodnocení
Thieves’ 2008 Thieves’ Kitchen - The Water Road
hodnocení/rating Thieves’ Kitchen - The Water Road
0/0
recenze/hodnocení
Thieves’ 2013 Thieves’ Kitchen - One For Sorrow, Two For Joy
hodnocení/rating Thieves’ Kitchen - One For Sorrow, Two For Joy
0/3
recenze/hodnocení
Thieves’ 2015 Thieves’ Kitchen - The Clockwork Universe
hodnocení/rating Thieves’ Kitchen - The Clockwork Universe
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000