Them

Them bola írska rhythm & bluesová skupina, ktorá je známa najmä preto, že v nej hral Van Morrison.

Vznikla počiatkom roku 1964 v Belfaste ako The Gamblers. Zostavu tvorila pätica Van Morrison (spev, saxofón, harmonika), Alan Henderson (basa), Billy Harrison (gitara), Ronnie Millings (bicie) a Eric Wrixon (klávesy). Zakrátko sa premenovala na Them a takmer okamžite sa začal proces neustálych zmien v zostave, takže si na ne nezvykajte. Podarilo sa jej upísať dušu D... Decce a nahrať niekoľko singlov, z ktorých nesmrteľná sa stala skladba Gloria. V roku 1965 vyšiel debutový album The „angry“ young Them, ktorý sa v USA zjavil s iným obalom a názvom Here comes the night.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Them 1965 Them - The „angry“ young Them
hodnocení/rating Them - The „angry“ young Them
0/0
recenze/hodnocení
Them 1966 Them - Them again
hodnocení/rating Them - Them again
0/0
recenze/hodnocení
Them 1967 Them - Them Belfast Gypsies
hodnocení/rating Them - Them Belfast Gypsies
0/0
recenze/hodnocení
Them 1968 Them - Now and „Them“
hodnocení/rating Them - Now and „Them“
0/0
recenze/hodnocení
Them 1968 Them - Time out! Time in for Them
hodnocení/rating Them - Time out! Time in for Them
0/0
recenze/hodnocení
Them 1969 Them - Them
hodnocení/rating Them - Them
1/1
recenze/hodnocení
Them 1971 Them - Them in reality
hodnocení/rating Them - Them in reality
1/1
recenze/hodnocení
Them 1979 Them - Shut your mouth
hodnocení/rating Them - Shut your mouth
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000