Cars, The

Americká rocková skupina The Cars, která působila v letech 1977 - 1988.

Žánrově se pohybovali na pomezí new wave a rocku.

Mezi zakládající členy patřil, zpěvák a kytarista českého původu Ric Ocasek, Benjamin Orr (baskytara), Elliot Easton (kytara), David Robinson (bicí) a Greg Hawkes (klávesy).

V roce 2011 kapela vydala nové studiové album Move To Me. Jedná se o jejich první album od roku 1987. Následovalo pak velké turné po Severní Americe.


Studiová alba The Cars

1978 - The Cars (patřící do seznamu 1001 alb, které musíte slyšet, než zemřete)
1979 - Candy-O
1980 - Panorama
1981 - Shake It Up
1984 - Heartbeat City
1987 - Door To Door

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Cars, 1978 Cars, The - The Cars
hodnocení/rating Cars, The  - The Cars
0/0
recenze/hodnocení
Cars, 1979 Cars, The - Candy-O
hodnocení/rating Cars, The  - Candy-O
0/0
recenze/hodnocení
Cars, 1980 Cars, The - Panorama
hodnocení/rating Cars, The  - Panorama
0/0
recenze/hodnocení
Cars, 1981 Cars, The - Shake It Up
hodnocení/rating Cars, The  - Shake It Up
0/0
recenze/hodnocení
Cars, 1984 Cars, The - Heartbeat City
hodnocení/rating Cars, The  - Heartbeat City
0/0
recenze/hodnocení
Cars, 1987 Cars, The - Door To Door
hodnocení/rating Cars, The  - Door To Door
0/0
recenze/hodnocení
Cars, 2011 Cars, The - Move Like This
hodnocení/rating Cars, The  - Move Like This
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000