Textures

Textures je prog-metalová kapela z Holandska založená v roku 2001. Od začiatku kariéry majú všetko plne pod vlastnou kontrolou, počnúc autorskými skladbami, produkciou, obalmi až po merchandise. Gitarista Jochem Jacobs sa prevažne stará o produkciu a zvuk. Textures založili svoju tvorbu na prelínaní rôznych metalových subžánrov ako napr. technický death metal, math metal, metalcore alebo aj djent. Vokálne partie majú zväčša hardcoreovú agresivitu, no objavujú sa často aj melodické úseky s čistým spevom. Vo svojej rodnej krajine sú považovaní za jednu z najlepších tvrdých kapiel a získali si čoskoro uznanie aj v iných kútoch sveta, hlavne kvôli svojim hráčskym kvalitám. Inšpiráciu našli nepochybne u kapely Meshuggah a zároveň aj u... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Textures 2004 Textures - Polars
hodnocení/rating Textures - Polars
0/0
recenze/hodnocení
Textures 2006 Textures - Drawing Circles
hodnocení/rating Textures - Drawing Circles
0/0
recenze/hodnocení
Textures 2008 Textures - Silhouettes
hodnocení/rating Textures - Silhouettes
0/0
recenze/hodnocení
Textures 2011 Textures - Dualism
hodnocení/rating Textures - Dualism
0/0
recenze/hodnocení
Textures 2016 Textures - Phenotype
hodnocení/rating Textures - Phenotype
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000