Testament

Testament je jednou z popredných thrashmetalových formácií. Vznikla v Kalifornii počiatkom 80. rokov pod názvom Legacy. Pôvodnú zostavu tvorili Eric Peterson (gitara), Derrick Ramirez (spev), Greg Christian (basa) a Mike Ronchette (bicie). Čoskoro sa pridal gitarista Alex Skolnick a Ramireza nahradil Steve Souza. Bicie tiež zakrátko obsluhoval Louie Clemente. Aby toho nebolo málo, Souza zdúchol do skupiny Exodus a za mikrofón sa postavil Chuck Billy.

Po nahratí nejakého toho dema sa konečne rozhodli, že dajú dokopy debutový album. Zmena názvu na Testament viedla k tomu, že sa dielo z roku 1978 nazýva The Legacy. Nasledovali dosky The New Order (1988), Practice What You Preach (1989), Souls of Black (1990) a The Ritual (1992). Posledný menovaný je na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Testament 1987 Testament - The Legacy
hodnocení/rating Testament - The Legacy
1/2
recenze/hodnocení
Testament 1988 Testament - The New Order
hodnocení/rating Testament - The New Order
1/1
recenze/hodnocení
Testament 1989 Testament - Practice What You Preach
hodnocení/rating Testament - Practice What You Preach
1/1
recenze/hodnocení
Testament 1990 Testament - Souls Of Black
hodnocení/rating Testament - Souls Of Black
0/0
recenze/hodnocení
Testament 1992 Testament - The Ritual
hodnocení/rating Testament - The Ritual
0/0
recenze/hodnocení
Testament 1994 Testament - Low
hodnocení/rating Testament - Low
1/1
recenze/hodnocení
Testament 1995 Testament - Live At The Fillmore
hodnocení/rating Testament - Live At The Fillmore
0/0
recenze/hodnocení
Testament 1997 Testament - Demonic
hodnocení/rating Testament - Demonic
0/0
recenze/hodnocení
Testament 1999 Testament - The Gathering
hodnocení/rating Testament - The Gathering
0/1
recenze/hodnocení
Testament 2001 Testament - First Strike Is Deadly
hodnocení/rating Testament - First Strike Is Deadly
0/0
recenze/hodnocení
Testament 2005 Testament - Live In London
hodnocení/rating Testament - Live In London
0/0
recenze/hodnocení
Testament 2008 Testament - The Formation Of Damnation
hodnocení/rating Testament - The Formation Of Damnation
1/1
recenze/hodnocení
Testament 2009 Testament - Live At Eindhoven '87
hodnocení/rating Testament - Live At Eindhoven '87
0/0
recenze/hodnocení
Testament 2012 Testament - Dark Roots Of Earth
hodnocení/rating Testament - Dark Roots Of Earth
0/0
recenze/hodnocení
Testament 2016 Testament - Brotherhood Of The Snake
hodnocení/rating Testament - Brotherhood Of The Snake
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000