TesseracT

TesseracT je djent/prog-metalová kapela z Veľkej Británie založená v roku 2007. Lídrom tohto hudobného zoskupenia je gitarista Acle Kahney, ktorý je jedným zo zakladateľov djentového hnutia spoločne s ďalšími muzikantmi ako Misha Mansoor (Periphery), Paul Ortiz (Chimp Spanner) alebo John Browne (Monuments). Do skupiny pribudli aj ďalší členovia James Monteith (gitara), Jay Postones (bicie) a Amos Williams (basa, vokály). Vystriedalo sa v nej niekoľko spevákov, spočiatku ním bol Dan Tompkins (Skyharbor), no neskôr ho v roku 2012 vystriedal Ashe O'Hara. Dan Tomkins sa však do kapely o dva roky neskôr vrátil.

Komplikované polyrytmické gitarové riffy, časté zmeny tempa a ambientné atmosférické plochy sú poznávacími znakmi ich tvorby.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

TesseracT 2010 TesseracT - Concealing Fate (EP)
hodnocení/rating TesseracT - Concealing Fate (EP)
1/1
recenze/hodnocení
TesseracT 2011 TesseracT - One
hodnocení/rating TesseracT - One
0/0
recenze/hodnocení
TesseracT 2012 TesseracT - Perspective (EP)
hodnocení/rating TesseracT - Perspective (EP)
0/0
recenze/hodnocení
TesseracT 2013 TesseracT - Altered State
hodnocení/rating TesseracT - Altered State
1/1
recenze/hodnocení
TesseracT 2015 TesseracT - Polaris
hodnocení/rating TesseracT - Polaris
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000