Tesla

Historie Americké hard rockové kapely ze Sacramenta se datuje k roku 1981. U jejího zrodu stál baskytarista Brian Wheat spolu s kytaristou Frankem Hannonem. Postupně se k nim připojil zpěvák Jeff Keith, druhý kytarista Tommy Skeoch a bubeník Troy Luckketta.

Původní název City Kidd si kapela v roce 1986 mění na stávající Tesla a vydává své prvotní album Mechanical Resonance jež hned záhy dosáhne v Americe až na platinu. Během konce osmdesátých a začátku devadesátých let vydává další tři studiové desky ceněna nejen svými fanoušky (další sbírání ovací v žebříčcích), ale i odbornou kritikou. Roku 1996 se kapela rozpadá a členové se věnují bočním projektům.

S novým tisíciletím dochází k... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tesla 1986 Tesla - Mechanical Resonance
hodnocení/rating Tesla - Mechanical Resonance
0/0
recenze/hodnocení
Tesla 1989 Tesla - The Great Radio Controversy
hodnocení/rating Tesla - The Great Radio Controversy
1/1
recenze/hodnocení
Tesla 1991 Tesla - Psychotic Supper
hodnocení/rating Tesla - Psychotic Supper
1/2
recenze/hodnocení
Tesla 1994 Tesla - Bust a Nut
hodnocení/rating Tesla - Bust a Nut
0/0
recenze/hodnocení
Tesla 2004 Tesla - Into the Now
hodnocení/rating Tesla - Into the Now
0/0
recenze/hodnocení
Tesla 2008 Tesla - Forever More
hodnocení/rating Tesla - Forever More
0/0
recenze/hodnocení
Tesla 2014 Tesla - Simplicity
hodnocení/rating Tesla - Simplicity
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000