Ten Years After

Anglická blues rocková skupina na čele s fenomenálnym „najrýchlejším“ gitaristom svojej doby Alvinom Leem. Klasická zostava je: Leo Lyons (basa), Ric Lee (bicie), Chick Churchill (klávesy) a Alvin Lee (gitara, spev). Vydala v priebehu rokov 1967-1974 desať albumov, z ktorých vynikajú predovšetkým tie do roku 1970. Preslávila sa vystúpením na Woodstocku, kde si strihla dlhočiznú skladbu I am going home a bolo vymaľované.

Alvin Lee má za sebou dlhú a plodnú sólovú kariéru, skupina v pôvodnej zostave bola aktívna aj v 80. rokoch a funguje dodnes, od roku 2003 zastáva post gitaristu Joe Gooch.

Velikáni.

hejkal 01/2010

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ten 1967 Ten Years After - Ten Years After
hodnocení/rating Ten Years After - Ten Years After
2/2
recenze/hodnocení
Ten 1968 Ten Years After - Undead
hodnocení/rating Ten Years After - Undead
2/3
recenze/hodnocení
Ten 1969 Ten Years After - Stonedhenge
hodnocení/rating Ten Years After - Stonedhenge
3/5
recenze/hodnocení
Ten 1969 Ten Years After - Ssssh
hodnocení/rating Ten Years After - Ssssh
6/10
recenze/hodnocení
Ten 1970 Ten Years After - Cricklewood Green
hodnocení/rating Ten Years After - Cricklewood Green
3/6
recenze/hodnocení
Ten 1970 Ten Years After - Watt
hodnocení/rating Ten Years After - Watt
2/5
recenze/hodnocení
Ten 1971 Ten Years After - A Space in Time
hodnocení/rating Ten Years After - A Space in Time
3/4
recenze/hodnocení
Ten 1972 Ten Years After - Alvin Lee & Company
hodnocení/rating Ten Years After - Alvin Lee & Company
1/1
recenze/hodnocení
Ten 1972 Ten Years After - Rock & Roll Music to the World
hodnocení/rating Ten Years After - Rock & Roll Music to the World
1/2
recenze/hodnocení
Ten 1973 Ten Years After - Recorded Live
hodnocení/rating Ten Years After - Recorded Live
2/4
recenze/hodnocení
Ten 1974 Ten Years After - Positive Vibrations
hodnocení/rating Ten Years After - Positive Vibrations
0/1
recenze/hodnocení
Ten 1989 Ten Years After - About Time
hodnocení/rating Ten Years After - About Time
0/1
recenze/hodnocení
Ten 2001 Ten Years After - Live At The Fillmore East 1970
hodnocení/rating Ten Years After - Live At The Fillmore East 1970
0/0
recenze/hodnocení
Ten 2004 Ten Years After - Now
hodnocení/rating Ten Years After - Now
1/3
recenze/hodnocení
Ten 2005 Ten Years After - Roadworks
hodnocení/rating Ten Years After - Roadworks
0/0
recenze/hodnocení
Ten 2008 Ten Years After - Evolution
hodnocení/rating Ten Years After - Evolution
0/1
recenze/hodnocení
Ten 2015 Ten Years After - The Name Remains the Same (Live)
hodnocení/rating Ten Years After - The Name Remains the Same (Live)
1/1
recenze/hodnocení
Ten 2017 Ten Years After - A Sting In The Tale
hodnocení/rating Ten Years After - A Sting In The Tale
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000