Tempano

Vznik tejto kapely z Venezuely je datovaný do roku 1977, keď sa v hlavnom meste Caracas stretla štvorica už z predošlých lokálnych skupín skúsených muzikantov. Sú to gitarista a spevák Pedro Castillo, hráč na všetky druhy klávesových nástrojov Julio César Della Noche, basgitarista a akustický gitarista Miguel Angel Echevarreneta a bubeník a hráč na perkusie Gerardo Ubieda.
Celá história skutočne progresívne rockovej éry TEMPANO, ktorá trvá doposiaľ je spojená len s touto štvoricou veľmi výrazných hudobníkov.
V roku 1979 po dvojročnom skladaní a aranžovaní vychádza album „Atabal-Jemal“ , ktoré sa stalo a je dodnes jedným z najvýznamnejších míľnikov latinsko-amerického progresívneho rocku a dodnes vzbudzuje rešpekt... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Tempano 1979 Tempano - Åtabal-Yémal
hodnocení/rating Tempano - Åtabal-Yémal
0/0
recenze/hodnocení
Tempano 2000 Tempano - El Fin de la Infancia (Childhood's End)
hodnocení/rating Tempano - El Fin de la Infancia (Childhood's End)
0/0
recenze/hodnocení
Tempano 2002 Tempano - The Agony And The Ecstasy
hodnocení/rating Tempano - The Agony And The Ecstasy
0/1
recenze/hodnocení
Tempano 2008 Tempano - Selective Memory
hodnocení/rating Tempano - Selective Memory
0/0
recenze/hodnocení
Tempano 2016 Tempano - Nowhere Now Here
hodnocení/rating Tempano - Nowhere Now Here
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000