Tears For Fears

Tears for Fears sú anglickou populárnou hudobnou skupinou. Dvojica Roland Orzabal a Curt Smith založila skupinu v roku 1981. Predtým už spoločne hrali v power-popovej skupine Graduate (1979 – 1980). Skupina dodnes predala vyše 20 miliónov albumov po celom svete.
Ich prvý album The Hurting vyšiel v marci 1983. Pre tento album boli súčasťou skupiny aj Ian Stanley a bubeník Manny Elias. Kapela postupne menila zloženie, po albume The Seeds of Love, ktorý vyšiel v roku 1989 sa skupina rozpadla, opätovne sa spojila v roku 2000. -wikipedia-

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tears 1983 Tears For Fears - The Hurting
hodnocení/rating Tears For Fears  - The Hurting
1/2
recenze/hodnocení
Tears 1985 Tears For Fears - Songs from the Big Chair
hodnocení/rating Tears For Fears  - Songs from the Big Chair
1/2
recenze/hodnocení
Tears 1989 Tears For Fears - The Seeds of Love
hodnocení/rating Tears For Fears  - The Seeds of Love
2/3
recenze/hodnocení
Tears 1993 Tears For Fears - Elemental
hodnocení/rating Tears For Fears  - Elemental
1/1
recenze/hodnocení
Tears 1995 Tears For Fears - Raoul and the Kings of Spain
hodnocení/rating Tears For Fears  - Raoul and the Kings of Spain
1/1
recenze/hodnocení
Tears 2004 Tears For Fears - Everybody Loves a Happy Ending
hodnocení/rating Tears For Fears  - Everybody Loves a Happy Ending
1/1
recenze/hodnocení
Tears 2009 Tears For Fears - Classic
hodnocení/rating Tears For Fears  - Classic
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000