Tasavallan Presidentti

Skupinu Tasavallan Presidentti založili na jaře roku 1969 kytarista Jukka Tolonen a bubeník Vesa Aaltonen, bývalí členové skupiny Eero Raittinen's Help. K dalším zakládajícím členům patřili baskytarista Mans Groundstroem a zpěvák Frank Robson (ex Blues Section) a saxofonista/flétnista Juhani Aaltonen (ex Soulset). Jejich první eponymní album vyšlo u Love Records v prosinci téhož roku.

Tasavallan Presidentti patří spolu s Wigwamem k průkopníkům finského progresivního rocku a jazz-rocku, všechna čtyři jejich alba z počátku sedmdesátých let - kromě debutu ještě Tasavallan Presidentti II, Lambertland a Milky Way Moses - si zachovávají standardní kvalitu a patří k tomu nejlepšímu, co bylo ve Finsku v té době... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tasavallan 1969 Tasavallan Presidentti - Tasavallan Presidentti
hodnocení/rating Tasavallan Presidentti - Tasavallan Presidentti
0/0
recenze/hodnocení
Tasavallan 1971 Tasavallan Presidentti - Tasavallan Presidentti II
hodnocení/rating Tasavallan Presidentti - Tasavallan Presidentti II
0/1
recenze/hodnocení
Tasavallan 1972 Tasavallan Presidentti - Lambertland
hodnocení/rating Tasavallan Presidentti - Lambertland
0/0
recenze/hodnocení
Tasavallan 1974 Tasavallan Presidentti - Milky Way Moses
hodnocení/rating Tasavallan Presidentti - Milky Way Moses
0/0
recenze/hodnocení
Tasavallan 2001 Tasavallan Presidentti - Still Struggling For Freedom
hodnocení/rating Tasavallan Presidentti - Still Struggling For Freedom
0/0
recenze/hodnocení
Tasavallan 2006 Tasavallan Presidentti - Six Complete
hodnocení/rating Tasavallan Presidentti - Six Complete
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000