Tankian, Serj

Serj Tankian je arménsko-americký zpěvák, skladatel, básník, aktivista a multiinstrumentalista. Je znám především jako zpěvák metalové skupiny System of a Down.

Podílel se na mnoha albech různých umělců, např. Deftones, Rita Mitsouko, soundtrack k filmu Brouk a další. Často pořádá charitativní koncerty nejen v rámci organizace Axis of Justice. Roku 2005 se podílel na tvorbě alba Enter the Chicken umělce Bucketheada. 23. října 2007 vyšlo jeho sólové album Elect the Dead. Ke každé písni z alba byl natočen videoklip. Turné k tomuto albu absolvoval se skupinou, kterou nazýval „FCC“ (Flying Cunts of Chaos – parodie na Federal Communications Commission). Na podzim roku 2010 vydal druhé sólové album Imperfect... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Tankian, 2007 Tankian, Serj - Elect the Dead
hodnocení/rating Tankian, Serj - Elect the Dead
0/1
recenze/hodnocení
Tankian, 2010 Tankian, Serj - Imperfect Harmonies
hodnocení/rating Tankian, Serj - Imperfect Harmonies
0/0
recenze/hodnocení
Tankian, 2010 Tankian, Serj - Elect the Dead Symphony
hodnocení/rating Tankian, Serj - Elect the Dead Symphony
0/1
recenze/hodnocení
Tankian, 2012 Tankian, Serj - Harakiri
hodnocení/rating Tankian, Serj - Harakiri
0/0
recenze/hodnocení
Tankian, 2013 Tankian, Serj - Orca
hodnocení/rating Tankian, Serj - Orca
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000