Tank

Tank je britská heavy metalová kapela, založená roku 1980 bratry Peterem a Markem Brabbsovými a Alasdairem „Algy“ Wardem. Po vydání pěti studiových alb se roku 1989 rozpadla, ale od roku 1998 je opět aktivní. Roku 2008 ji ze zdravotních důvodů opustil poslední ze zakládajících členů Algy Ward. Momentálně kapela působí ve složení Doogie White (zpěv), Mick Tucker (kytara), Cliff Evans (kytara), Chris Dále (baskytara) a Mark Cross (bicí).

Algy Ward začínal v druhé polovině sedmdesátých let jako baskytarista a zpěvák punkerů The Saints a později hrál (jako náhrada za Lemmyho) i u The Damned. Když na počátku roku 1980 od Damned odešel (nahradil jej Paul Gray, který o několik let později pomáhal Philu Moggovi křísit UFO),... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tank 1982 Tank - Filth Hounds of Hades
hodnocení/rating Tank - Filth Hounds of Hades
1/1
recenze/hodnocení
Tank 1982 Tank - Power of the Hunter
hodnocení/rating Tank - Power of the Hunter
1/1
recenze/hodnocení
Tank 1983 Tank - This Means War
hodnocení/rating Tank - This Means War
1/1
recenze/hodnocení
Tank 1984 Tank - Honour & Blood
hodnocení/rating Tank - Honour & Blood
1/1
recenze/hodnocení
Tank 1987 Tank - Tank
hodnocení/rating Tank - Tank
1/1
recenze/hodnocení
Tank 1998 Tank - Return of the Filth Hounds - Live
hodnocení/rating Tank - Return of the Filth Hounds - Live
1/1
recenze/hodnocení
Tank 2001 Tank - War of Attrition - '81
hodnocení/rating Tank - War of Attrition - '81
0/0
recenze/hodnocení
Tank 2002 Tank - Still at War
hodnocení/rating Tank - Still at War
1/1
recenze/hodnocení
Tank 2007 Tank - Live and Rare
hodnocení/rating Tank - Live and Rare
0/0
recenze/hodnocení
Tank 2010 Tank - War Machine
hodnocení/rating Tank - War Machine
1/1
recenze/hodnocení
Tank 2012 Tank - War Nation
hodnocení/rating Tank - War Nation
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000