Tangerine Dream

Tangerine Dream je (západo)německá hudební skupina založená v roce 1967 Edgarem Froesem. Skupina hraje elektronickou hudbu a za svou existenci prošla mnoha personálními změnami, jediným stálým členem je Edgar Froese.

Bubeník a skladatel Klaus Schulze byl krátce členem první sestavy, ale nejstabilnější sestavou 70. let, kdy byla skupina na vrcholu, bylo klávesové trio Edgar Froese, Christopher Franke a Peter Baumann. Začátkem 80. let nahradil Baumanna Johannes Schmoelling a též tato sestava byla stabilní a vysoce produktivní.
(zdroj: Wikipedia, přidal luk63 11/2010)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Tangerine 1970 Tangerine Dream - Electronic Meditation
hodnocení/rating Tangerine Dream - Electronic Meditation
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1971 Tangerine Dream - Alpha Centauri
hodnocení/rating Tangerine Dream - Alpha Centauri
2/3
recenze/hodnocení
Tangerine 1972 Tangerine Dream - Zeit (Largo in Four Movements)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Zeit (Largo in Four Movements)
1/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1973 Tangerine Dream - Atem
hodnocení/rating Tangerine Dream - Atem
1/2
recenze/hodnocení
Tangerine 1974 Tangerine Dream - Phaedra
hodnocení/rating Tangerine Dream - Phaedra
1/3
recenze/hodnocení
Tangerine 1975 Tangerine Dream - Rubycon
hodnocení/rating Tangerine Dream - Rubycon
1/2
recenze/hodnocení
Tangerine 1975 Tangerine Dream - Ricochet
hodnocení/rating Tangerine Dream - Ricochet
1/2
recenze/hodnocení
Tangerine 1976 Tangerine Dream - Stratosfear
hodnocení/rating Tangerine Dream - Stratosfear
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1977 Tangerine Dream - Sorcerer
hodnocení/rating Tangerine Dream - Sorcerer
1/2
recenze/hodnocení
Tangerine 1977 Tangerine Dream - Encore (Live)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Encore (Live)
1/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1978 Tangerine Dream - Cyclone
hodnocení/rating Tangerine Dream - Cyclone
1/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1979 Tangerine Dream - Force Majeure
hodnocení/rating Tangerine Dream - Force Majeure
0/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1980 Tangerine Dream - Tangram
hodnocení/rating Tangerine Dream - Tangram
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1980 Tangerine Dream - Quichotte
hodnocení/rating Tangerine Dream - Quichotte
1/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1981 Tangerine Dream - Exit
hodnocení/rating Tangerine Dream - Exit
1/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1981 Tangerine Dream - Thief
hodnocení/rating Tangerine Dream - Thief
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1982 Tangerine Dream - White Eagle
hodnocení/rating Tangerine Dream - White Eagle
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1983 Tangerine Dream - Hyperborea
hodnocení/rating Tangerine Dream - Hyperborea
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1983 Tangerine Dream - Logos
hodnocení/rating Tangerine Dream - Logos
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1984 Tangerine Dream - Wavelenght
hodnocení/rating Tangerine Dream - Wavelenght
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1984 Tangerine Dream - Firestarter
hodnocení/rating Tangerine Dream - Firestarter
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1984 Tangerine Dream - Flashpoint
hodnocení/rating Tangerine Dream - Flashpoint
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1984 Tangerine Dream - Poland (The Warsaw Concert)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Poland (The Warsaw Concert)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1985 Tangerine Dream - Heartbreakers
hodnocení/rating Tangerine Dream - Heartbreakers
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1985 Tangerine Dream - Le Park
hodnocení/rating Tangerine Dream - Le Park
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1986 Tangerine Dream - Underwater Sunlight
hodnocení/rating Tangerine Dream - Underwater Sunlight
0/1
recenze/hodnocení
Tangerine 1986 Tangerine Dream - Green Desert
hodnocení/rating Tangerine Dream - Green Desert
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1986 Tangerine Dream - Pergamon (Live at the 'Palast der Republik' GDR)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Pergamon (Live at the 'Palast der Republik' GDR)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1986 Tangerine Dream - Legend
hodnocení/rating Tangerine Dream - Legend
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1987 Tangerine Dream - Three O'Clock High
hodnocení/rating Tangerine Dream - Three O'Clock High
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1987 Tangerine Dream - Tyger
hodnocení/rating Tangerine Dream - Tyger
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1988 Tangerine Dream - Opticel Race
hodnocení/rating Tangerine Dream - Opticel Race
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1988 Tangerine Dream - Near Dark
hodnocení/rating Tangerine Dream - Near Dark
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1988 Tangerine Dream - Shy People
hodnocení/rating Tangerine Dream - Shy People
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1988 Tangerine Dream - Live Miles
hodnocení/rating Tangerine Dream - Live Miles
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1989 Tangerine Dream - Miracle Mile
hodnocení/rating Tangerine Dream - Miracle Mile
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1989 Tangerine Dream - Destination Berlin
hodnocení/rating Tangerine Dream - Destination Berlin
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1989 Tangerine Dream - Lily On The Beach
hodnocení/rating Tangerine Dream - Lily On The Beach
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1990 Tangerine Dream - Melrose
hodnocení/rating Tangerine Dream - Melrose
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1991 Tangerine Dream - Canyon Dreams
hodnocení/rating Tangerine Dream - Canyon Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1991 Tangerine Dream - Dead Solid Perfect
hodnocení/rating Tangerine Dream - Dead Solid Perfect
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1991 Tangerine Dream - The Park Is Mine
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Park Is Mine
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1992 Tangerine Dream - Rumpelstiltskin
hodnocení/rating Tangerine Dream - Rumpelstiltskin
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1992 Tangerine Dream - Quinoa
hodnocení/rating Tangerine Dream - Quinoa
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1992 Tangerine Dream - L'Affaire Wallraff (The Man Inside)
hodnocení/rating Tangerine Dream - L'Affaire Wallraff (The Man Inside)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1992 Tangerine Dream - Deadly Care
hodnocení/rating Tangerine Dream - Deadly Care
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1992 Tangerine Dream - Rockoon
hodnocení/rating Tangerine Dream - Rockoon
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1993 Tangerine Dream - 220 Volt (Live)
hodnocení/rating Tangerine Dream - 220 Volt (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1994 Tangerine Dream - Turn Of The Tides
hodnocení/rating Tangerine Dream - Turn Of The Tides
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1994 Tangerine Dream - Catch Me If You Can
hodnocení/rating Tangerine Dream - Catch Me If You Can
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1995 Tangerine Dream - Tyranny Of Beauty
hodnocení/rating Tangerine Dream - Tyranny Of Beauty
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1995 Tangerine Dream - Dream Mixes
hodnocení/rating Tangerine Dream - Dream Mixes
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1996 Tangerine Dream - Goblins' Club
hodnocení/rating Tangerine Dream - Goblins' Club
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1996 Tangerine Dream - Zoning
hodnocení/rating Tangerine Dream - Zoning
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1997 Tangerine Dream - The Keep
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Keep
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1997 Tangerine Dream - TimeSquare - Dream Mixes II
hodnocení/rating Tangerine Dream - TimeSquare - Dream Mixes II
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1997 Tangerine Dream - Oasis
hodnocení/rating Tangerine Dream - Oasis
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1997 Tangerine Dream - Tournado - Live In Europe
hodnocení/rating Tangerine Dream - Tournado - Live In Europe
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1998 Tangerine Dream - Ambient Monkeys
hodnocení/rating Tangerine Dream - Ambient Monkeys
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1998 Tangerine Dream - The Hollywood Years Vol.1
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Hollywood Years Vol.1
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1998 Tangerine Dream - The Hollywood Years Vol.2
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Hollywood Years Vol.2
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1998 Tangerine Dream - Transsiberia
hodnocení/rating Tangerine Dream - Transsiberia
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1998 Tangerine Dream - Valentine Wheels, Live in London
hodnocení/rating Tangerine Dream - Valentine Wheels, Live in London
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1998 Tangerine Dream - Dream Encores
hodnocení/rating Tangerine Dream - Dream Encores
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1999 Tangerine Dream - What A Blast - Architecture In Motion
hodnocení/rating Tangerine Dream - What A Blast - Architecture In Motion
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1999 Tangerine Dream - Great Wall Of China
hodnocení/rating Tangerine Dream - Great Wall Of China
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1999 Tangerine Dream - Mars Polaris
hodnocení/rating Tangerine Dream - Mars Polaris
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 1999 Tangerine Dream - Sohoman
hodnocení/rating Tangerine Dream - Sohoman
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2000 Tangerine Dream - Seven Letters From Tibet
hodnocení/rating Tangerine Dream - Seven Letters From Tibet
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2000 Tangerine Dream - Soundmill Navigator
hodnocení/rating Tangerine Dream - Soundmill Navigator
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2001 Tangerine Dream - Dream Mixes 3 - The Past Hundred Moons
hodnocení/rating Tangerine Dream - Dream Mixes 3 - The Past Hundred Moons
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2002 Tangerine Dream - Inferno (Dante Alighieri - La Divina Commedia)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Inferno (Dante Alighieri - La Divina Commedia)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2003 Tangerine Dream - The Melrose Years
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Melrose Years
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2003 Tangerine Dream - Mota Atma
hodnocení/rating Tangerine Dream - Mota Atma
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2003 Tangerine Dream - Rockface (Live In Berkeley 1988)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Rockface (Live In Berkeley 1988)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2003 Tangerine Dream - The Bootleg Box Set Vol. 1 (Live)
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Bootleg Box Set Vol. 1 (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2004 Tangerine Dream - Dream Mixes 4
hodnocení/rating Tangerine Dream - Dream Mixes 4
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2004 Tangerine Dream - Purgatorio (Dante Alighieri - La Divina Commedia)
hodnocení/rating Tangerine Dream - Purgatorio (Dante Alighieri - La Divina Commedia)
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2005 Tangerine Dream - Jeanne D´Arc - La Révolte Éternelle
hodnocení/rating Tangerine Dream - Jeanne D´Arc - La Révolte Éternelle
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2005 Tangerine Dream - Kyoto
hodnocení/rating Tangerine Dream - Kyoto
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2005 Tangerine Dream - Phaedra 2005
hodnocení/rating Tangerine Dream - Phaedra 2005
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2006 Tangerine Dream - Blue Dawn
hodnocení/rating Tangerine Dream - Blue Dawn
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2006 Tangerine Dream - TD Plays TD
hodnocení/rating Tangerine Dream - TD Plays TD
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2007 Tangerine Dream - One Times One
hodnocení/rating Tangerine Dream - One Times One
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2007 Tangerine Dream - Springtime In Nagasaki
hodnocení/rating Tangerine Dream - Springtime In Nagasaki
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2007 Tangerine Dream - Madcap's Flaming Duty
hodnocení/rating Tangerine Dream - Madcap's Flaming Duty
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2007 Tangerine Dream - Summer In Nagasaki
hodnocení/rating Tangerine Dream - Summer In Nagasaki
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2008 Tangerine Dream - Purple Diluvial
hodnocení/rating Tangerine Dream - Purple Diluvial
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2008 Tangerine Dream - Booster
hodnocení/rating Tangerine Dream - Booster
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2008 Tangerine Dream - Hyperborea 2008
hodnocení/rating Tangerine Dream - Hyperborea 2008
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2008 Tangerine Dream - Tangram 2008
hodnocení/rating Tangerine Dream - Tangram 2008
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2008 Tangerine Dream - Views From A Red Train
hodnocení/rating Tangerine Dream - Views From A Red Train
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2008 Tangerine Dream - Autumn In Hiroshima
hodnocení/rating Tangerine Dream - Autumn In Hiroshima
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2009 Tangerine Dream - Flame
hodnocení/rating Tangerine Dream - Flame
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2009 Tangerine Dream - Chandra - The Phantom Ferry Part 1
hodnocení/rating Tangerine Dream - Chandra - The Phantom Ferry Part 1
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2009 Tangerine Dream - The London Eye Concert
hodnocení/rating Tangerine Dream - The London Eye Concert
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2010 Tangerine Dream - Endless Season
hodnocení/rating Tangerine Dream - Endless Season
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2010 Tangerine Dream - Izu - Live In Japan 2009
hodnocení/rating Tangerine Dream - Izu - Live In Japan 2009
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2011 Tangerine Dream - The Island of the Fay - Edgar Allan Poe
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Island of the Fay - Edgar Allan Poe
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2011 Tangerine Dream - The Angel from the West Window
hodnocení/rating Tangerine Dream - The Angel from the West Window
0/0
recenze/hodnocení
Tangerine 2012 Tangerine Dream - Machu Picchu
hodnocení/rating Tangerine Dream - Machu Picchu
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000