Talisman

Švédskou skupinu Talisman založil baskytarista Marcel Jacob, který předtím hrál (mimo jiné) na sólové desce Johna Noruma z 87- Total Control, společně s Malmsteenovým zpěvákem Jeff Scott Sotem. Oba Soto i Jacob se potkali u Yngwieho na albu Marching Out v roce 1985. Na svém prvním stejnojmeném albu Talisman z roku 1990 Jacob obsluhuje většinu hudebního aparátu, aby se ke kapele od druhé desky Genesis přidal kreativní kytarista Frederick Akesson (momentálně Opeth) a posléze za bicí naskočil Jamie Borger a tak se také toto čtyřčlenné uskupení ustálilo a s menší rošádou (Pontus Norgren u kytary na albu Truth) spolu hrálo až do konce svých dnů, na poslední desce nazvané 7. Soto měl dokonce naskočit na prázdný post vokalisty Journey po Stevu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Talisman 1990 Talisman - Talisman
hodnocení/rating Talisman - Talisman
0/0
recenze/hodnocení
Talisman 1993 Talisman - Genesis
hodnocení/rating Talisman - Genesis
0/0
recenze/hodnocení
Talisman 1994 Talisman - Humanimal Part 1 and 2
hodnocení/rating Talisman - Humanimal Part 1 and 2
0/0
recenze/hodnocení
Talisman 1995 Talisman - Life
hodnocení/rating Talisman - Life
0/0
recenze/hodnocení
Talisman 1998 Talisman - Truth
hodnocení/rating Talisman - Truth
0/0
recenze/hodnocení
Talisman 2003 Talisman - Cats and Dogs
hodnocení/rating Talisman - Cats and Dogs
1/1
recenze/hodnocení
Talisman 2006 Talisman - 7
hodnocení/rating Talisman - 7
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000