TNT

Norská kapela TNT pocházející z města Trondheim vznikla v roce 1982 a své první dlouhohrající dílo nazvané dle názvu kapely nazpívala v rodné norštině. Další (už anglicky otextovaná) alba, vydávala v průběhu osdesátých let a strmě stoupala na žebříčku popularity, až změna rockového klima učinila přítrž podobně orientovaným souborům. Majitel značky, skladatel a kytarista Ronnie le Tekroa a zpěvák Tony Harnell tvoří nerozlučnou dvojici už hezkou řádku let, i když časté hádky a konflikty, vedly k nejednomu rozpadu souboru, vždy tito dva pánové k sobě znovu našli společnou cestu. Mezi základní pilíře sestavy patřil dlouholetý basáky Morty Black a bubeník Diesel Dahl, jež v souboru přetrval do dnešních dnů. Na dobu tří... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

TNT 1982 TNT - TNT
hodnocení/rating TNT - TNT
0/0
recenze/hodnocení
TNT 1984 TNT - Knights of the New Thunder
hodnocení/rating TNT - Knights of the New Thunder
0/0
recenze/hodnocení
TNT 1987 TNT - Tell No Tales
hodnocení/rating TNT - Tell No Tales
0/0
recenze/hodnocení
TNT 1989 TNT - Intuition
hodnocení/rating TNT - Intuition
0/0
recenze/hodnocení
TNT 1992 TNT - Realized Fantasies
hodnocení/rating TNT - Realized Fantasies
0/0
recenze/hodnocení
TNT 1997 TNT - Firefly
hodnocení/rating TNT - Firefly
0/0
recenze/hodnocení
TNT 1999 TNT - Transistor
hodnocení/rating TNT - Transistor
1/1
recenze/hodnocení
TNT 2004 TNT - My Religion
hodnocení/rating TNT - My Religion
1/1
recenze/hodnocení
TNT 2005 TNT - All the Way to the Sun
hodnocení/rating TNT - All the Way to the Sun
0/0
recenze/hodnocení
TNT 2007 TNT - The New Territory
hodnocení/rating TNT - The New Territory
0/0
recenze/hodnocení
TNT 2008 TNT - Atlantis
hodnocení/rating TNT - Atlantis
0/0
recenze/hodnocení
TNT 2010 TNT - A Farewell to Arms
hodnocení/rating TNT - A Farewell to Arms
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000