System of a Down

System of a Down, tiež známa pod akronymom SOAD a tiež často skracovaná na System, je americká rocková skupina z Los Angeles v štáte Kalifornia, ktorá bola založená v roku 1995. Skupina sa skladá z Serja Tankiana (sólový spev, klávesy, rytmická gitara), Darona Malakiana (gitara, spev), Shava Odadjiana (basová gitara, sprievodný spev) a Johna Dolmayana (bicie). Skupina má veľmi osobitý štýl hudby, a tak ani medzi fanúšikmi nepanuje jednota v názore na to, o aký štýl vlastne ide. Časť tvrdí, že najpresnejšie ich vystihuje pojem hard rock, väčšina však hovorí aj o veľmi jedinečnej alternatívnej hudbe, v ktorej sa nachádza etno, funky, psycho, death metal s prvkami arménskeho folklóru.

V roku 1993 stretol v Los Angeles Serj Tankian... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

System 1998 System of a Down - System of a Down
hodnocení/rating System of a Down - System of a Down
0/2
recenze/hodnocení
System 2001 System of a Down - Toxicity
hodnocení/rating System of a Down - Toxicity
2/4
recenze/hodnocení
System 2002 System of a Down - Steal This Album!
hodnocení/rating System of a Down - Steal This Album!
0/2
recenze/hodnocení
System 2005 System of a Down - Mezmerize
hodnocení/rating System of a Down - Mezmerize
0/2
recenze/hodnocení
System 2005 System of a Down - Hypnotize
hodnocení/rating System of a Down - Hypnotize
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000