Symphony X

Skupina vznikla v USA v roce 1994; v současné době hraje ve složení:
Sir Russell Allen - zpěv
Michael Romeo - kytary
Michael Pinnella - klávesy
Mike LePond - baskytara
Jason Rullo - bicí
Základem jejich tvorby je progresivní power metal, obsahující většinou zpracování děl fantasy a mytologie.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Symphony 1994 Symphony X - Symphony X
hodnocení/rating Symphony X - Symphony X
0/2
recenze/hodnocení
Symphony 1995 Symphony X - The Damnation Game
hodnocení/rating Symphony X - The Damnation Game
0/2
recenze/hodnocení
Symphony 1997 Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy
hodnocení/rating Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy
2/5
recenze/hodnocení
Symphony 1998 Symphony X - Twilight In Olympus
hodnocení/rating Symphony X - Twilight In Olympus
0/1
recenze/hodnocení
Symphony 2000 Symphony X - V. The New Mythology Suite
hodnocení/rating Symphony X - V. The New Mythology Suite
2/5
recenze/hodnocení
Symphony 2001 Symphony X - Live On The Edge Of Forever
hodnocení/rating Symphony X - Live On The Edge Of Forever
0/0
recenze/hodnocení
Symphony 2002 Symphony X - The Odyssey
hodnocení/rating Symphony X - The Odyssey
3/6
recenze/hodnocení
Symphony 2007 Symphony X - Paradise Lost
hodnocení/rating Symphony X - Paradise Lost
1/3
recenze/hodnocení
Symphony 2011 Symphony X - Iconoclast
hodnocení/rating Symphony X - Iconoclast
1/5
recenze/hodnocení
Symphony 2015 Symphony X - Underworld
hodnocení/rating Symphony X - Underworld
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000