Sylvian, David

Anglický zpěvák, vl. jm. David Batt (nar. 1958). Do r. 1985 člen sk. Japan. Ještě před jejich rozpadem zpíval i ve sk. Yellow Magic Orchestra, kterou vedl Ryuichi Sakamoto. Měli několik úspěšných nahrávek, např. Forbidden Colours z filmu Davida Bowieho Merry Christmas Mr. Lawrence. V r. 1987 napsal baletní svitu Kin.

Album Briliant Trees (1984) bylo v Anglii velmi úspěšné, což už neplatí o těch dalších. V r. 1990 se opět spojuje s bývalými členy Japan pod názvem Rain Tree Crow. Výsledkem další spolupráce se Sakamotem je v r. 1992 hit Heartbeat (Tainai Kaiki II). David Sylvian se věnuje i fotografii.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sylvian, 1984 Sylvian, David - Brilliant Trees
hodnocení/rating Sylvian, David - Brilliant Trees
0/1
recenze/hodnocení
Sylvian, 1985 Sylvian, David - Alchemy - An Index of Possibilities
hodnocení/rating Sylvian, David - Alchemy - An Index of Possibilities
0/1
recenze/hodnocení
Sylvian, 1986 Sylvian, David - Gone to Earth
hodnocení/rating Sylvian, David - Gone to Earth
0/1
recenze/hodnocení
Sylvian, 1987 Sylvian, David - Secrets of The Beehive
hodnocení/rating Sylvian, David - Secrets of The Beehive
0/1
recenze/hodnocení
Sylvian, 1988 Sylvian, David - Plight & Premonition (with Holger Czukay)
hodnocení/rating Sylvian, David - Plight & Premonition (with Holger Czukay)
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 1989 Sylvian, David - Flux and Mutability
hodnocení/rating Sylvian, David - Flux and Mutability
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 1993 Sylvian, David - The First Day
hodnocení/rating Sylvian, David - The First Day
1/2
recenze/hodnocení
Sylvian, 1999 Sylvian, David - Approaching Silence
hodnocení/rating Sylvian, David - Approaching Silence
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 1999 Sylvian, David - Dead Bees on a Cake
hodnocení/rating Sylvian, David - Dead Bees on a Cake
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2000 Sylvian, David - Everything and Nothing (compilation)
hodnocení/rating Sylvian, David - Everything and Nothing (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2003 Sylvian, David - Blemish
hodnocení/rating Sylvian, David - Blemish
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2005 Sylvian, David - The Good Son vs The Only Daughter (The Blemish Remixies)
hodnocení/rating Sylvian, David - The Good Son vs The Only Daughter (The Blemish Remixies)
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2005 Sylvian, David - Nine Horses: Snow Borne Sorrow
hodnocení/rating Sylvian, David - Nine Horses: Snow Borne Sorrow
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2007 Sylvian, David - Nine Horses: Money For All
hodnocení/rating Sylvian, David - Nine Horses: Money For All
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2007 Sylvian, David - When Loud Weather Buffeted Naoshima
hodnocení/rating Sylvian, David - When Loud Weather Buffeted Naoshima
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2009 Sylvian, David - Manafon
hodnocení/rating Sylvian, David - Manafon
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2010 Sylvian, David - Sleepwalkers
hodnocení/rating Sylvian, David - Sleepwalkers
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2011 Sylvian, David - Died In The Wool: Manafon Variations
hodnocení/rating Sylvian, David - Died In The Wool: Manafon Variations
0/0
recenze/hodnocení
Sylvian, 2012 Sylvian, David - Uncommon Deities (with Sidsel Endresen and Arve Henriksen)
hodnocení/rating Sylvian, David - Uncommon Deities (with Sidsel Endresen and Arve Henriksen)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000