Sylvan

Sylvan je jedným z najvýznamnejších predstaviteľov progrocku v Nemecku. Jeho štýl hudby je neo-prog, art-rock, miestami zachádzajúci až do progmetalu.

História skupiny Sylvan sa začína písať v roku 1991. Vtedy bola v Hamburgu založená školská skupina „Chameleon“. Jej zakladajúcimi členmi bol Matthias Harder (bicie) a bratia, dvojičky Volker Söhl (klávesy) a Kay Söhl (gitara). Kapela vystriedala niekoľko spevákov, až sa k nim v roku 1995 pripojil Marco Glühmann, ktorého charizmatický hlas je charakteristickým znakom zvuku skupiny. V roku 1998 sa premenovali na SYLVAN podľa rímskeho boha lesov Silvanusa.

V roku 1999 bol vydaný debutový album Deliverence. Päť z ôsmych skladieb majú dĺžku okolo desať... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sylvan 1999 Sylvan - Deliverance
hodnocení/rating Sylvan - Deliverance
0/1
recenze/hodnocení
Sylvan 2000 Sylvan - Encounters
hodnocení/rating Sylvan - Encounters
0/1
recenze/hodnocení
Sylvan 2002 Sylvan - Artificial Paradise
hodnocení/rating Sylvan - Artificial Paradise
1/2
recenze/hodnocení
Sylvan 2004 Sylvan - X-Rayed
hodnocení/rating Sylvan - X-Rayed
0/0
recenze/hodnocení
Sylvan 2006 Sylvan - Posthumous Silence
hodnocení/rating Sylvan - Posthumous Silence
0/1
recenze/hodnocení
Sylvan 2007 Sylvan - Presets
hodnocení/rating Sylvan - Presets
1/1
recenze/hodnocení
Sylvan 2009 Sylvan - Force Of Gravity
hodnocení/rating Sylvan - Force Of Gravity
0/1
recenze/hodnocení
Sylvan 2011 Sylvan - Sceneries
hodnocení/rating Sylvan - Sceneries
0/1
recenze/hodnocení
Sylvan 2015 Sylvan - Home
hodnocení/rating Sylvan - Home
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000