Sylvan, Nad

Švédský umělec a zpěvák Nad Sylvan se narodil ve Spojených státech v roce 1959, původně jako Hugh Erik Stewart. Nad Sylvan je jeho umělecká přezdívka od roku 1997.Je součástí kapely Roine Stolta- Agents of Mercy, s kterou vydal už tři studiové desky, projektu Unifaun a od roku 2012 také pracuje se Stevem Hackettem na jeho Genesis Revisited. Jako sólový umělec vydal celkem čtyři desky, z nichž především ta poslední prezentovná na etiketě Inside Out, nejen díky vzestupu jeho popularity účinkováním v projektu Genesis Revisited a velice silnému seznamu mezinárodní sestavy na albu se podílející, zaznamenala mnoho kladných ohlasů.

horyna 7/2016

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sylvan, 1997 Sylvan, Nad - Life of a Housewife
hodnocení/rating Sylvan, Nad - Life of a Housewife
0/0
recenze/hodnocení
Sylvan, 1999 Sylvan, Nad - Blue Waters
hodnocení/rating Sylvan, Nad - Blue Waters
0/0
recenze/hodnocení
Sylvan, 2003 Sylvan, Nad - Sylvanite
hodnocení/rating Sylvan, Nad - Sylvanite
0/0
recenze/hodnocení
Sylvan, 2015 Sylvan, Nad - Courting the Widow
hodnocení/rating Sylvan, Nad - Courting the Widow
1/3
recenze/hodnocení
Sylvan, 2017 Sylvan, Nad - The Bride Said No
hodnocení/rating Sylvan, Nad - The Bride Said No
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000