Survivor


Survivor je americká hard-rock/AOR kapela založená v roku 1978 klávesákom/skladateľom Jimom Peterikom. Do zostavy čoskoro pribudli gitarista/skladateľ Frankie Sullivan, spevák Dave Bickler a neskôr na dlhšie obdobie basák Stephan Ellis a bubeník Marc Droubay. Stali sa svetoznámi vďaka hitu Eye Of The Tiger, ktorý bol ústrednou skladbou k filmovému trháku Rocky III z roku 1982 a dodnes je to najznámejšia skladba v ich katalógu. Podobne si počínal aj ich ďalší hit Burning Heart, ktorý je pre zmenu súčasťou soundtracku k filmu Rocky IV. V 80-tých rokoch sa pomerne úspešne zapisovali v albumových a zároveň aj singlových rebríčkoch, čo im prinieslo veľkú slávu, ktorá sa ale nástupom ďalšej dekády vytratila. Dodnes patria medzi... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Survivor 1979 Survivor - Survivor
hodnocení/rating Survivor - Survivor
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1981 Survivor - Premonition
hodnocení/rating Survivor - Premonition
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1982 Survivor - Eye Of The Tiger
hodnocení/rating Survivor - Eye Of The Tiger
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1983 Survivor - Caught In The Game
hodnocení/rating Survivor - Caught In The Game
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1984 Survivor - Vital Signs
hodnocení/rating Survivor - Vital Signs
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1986 Survivor - When Seconds Count
hodnocení/rating Survivor - When Seconds Count
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1988 Survivor - Too Hot To Sleep
hodnocení/rating Survivor - Too Hot To Sleep
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 1993 Survivor - Greatest Hits
hodnocení/rating Survivor - Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Survivor 2006 Survivor - Reach
hodnocení/rating Survivor - Reach
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000