Supertramp

V roku 1969 sa dala v Londýne dohromady pätica muzikantov: Richard Davis /voc, key, harm/, Roger Hogson /bg, voc/, Richard Palmer /gt/, Dave Winthrop /dychové nástroje/, Bob Miller /drums/ a vytvorila hudobnú skupinu Supertramp. Štýl jej hrania dostal názov biely, melodický soul. Pre zvuk skupiny bol typický spev R. Davisa a R. Hogsona. V roku 1970 im vychádza prvý album pod názvom Supertramp, s ktorým kritika veľmi spokojná nebola, ale ako to už býva u fanúšikov bodoval. Po ňom zo skupiny odchádzajú Miller a Palmer. Na ich miesta nastúpili K. Currie na bicie a F. Farrel na basgitaru, z ktorej prešiel na post gitaristu R. Hogson. V tejto zostave nahrali v roku 1971 album Indelibly Stamped. Po ďalších personálnych otrasoch zostalo len jadro skupiny Davis a... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Supertramp 1970 Supertramp - Supertramp
hodnocení/rating Supertramp - Supertramp
2/4
recenze/hodnocení
Supertramp 1971 Supertramp - Indelibly Stamped
hodnocení/rating Supertramp - Indelibly Stamped
1/2
recenze/hodnocení
Supertramp 1974 Supertramp - Crime Of The Century
hodnocení/rating Supertramp - Crime Of The Century
3/6
recenze/hodnocení
Supertramp 1975 Supertramp - Crisis? What Crisis?
hodnocení/rating Supertramp - Crisis? What Crisis?
2/5
recenze/hodnocení
Supertramp 1977 Supertramp - Even In The Quietest Moments
hodnocení/rating Supertramp - Even In The Quietest Moments
2/5
recenze/hodnocení
Supertramp 1979 Supertramp - Breakfast In America
hodnocení/rating Supertramp - Breakfast In America
5/11
recenze/hodnocení
Supertramp 1980 Supertramp - Paris (Live)
hodnocení/rating Supertramp - Paris (Live)
2/3
recenze/hodnocení
Supertramp 1982 Supertramp - ...Famous Last Words...
hodnocení/rating Supertramp - ...Famous Last Words...
1/3
recenze/hodnocení
Supertramp 1985 Supertramp - Brother Where You Bound
hodnocení/rating Supertramp - Brother Where You Bound
1/1
recenze/hodnocení
Supertramp 1987 Supertramp - Free As A Bird
hodnocení/rating Supertramp - Free As A Bird
1/1
recenze/hodnocení
Supertramp 1988 Supertramp - Live '88
hodnocení/rating Supertramp - Live '88
1/1
recenze/hodnocení
Supertramp 1997 Supertramp - Some Things Never Change
hodnocení/rating Supertramp - Some Things Never Change
4/4
recenze/hodnocení
Supertramp 1999 Supertramp - It Was the Best of Times
hodnocení/rating Supertramp - It Was the Best of Times
0/0
recenze/hodnocení
Supertramp 2002 Supertramp - Slow Motion
hodnocení/rating Supertramp - Slow Motion
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000