Supersister

Jedna z najabsurdnejšie zaškatuľkovaných skupín v histórii rockovej hudby, holandská grupa Supersister (názov je tak popový, až je to smiešne), je radená do, predstavte si, Canterbury. Fakt, že toto bytostne regionálne pomenovanie presiahlo región, o niečom svedčí.

Štvorica hudobníkov Robert-Jan Stips (klávesy, spev), Ron van Eck (basa, gitara), Sacha van Geest (flauta, saxofón, spevy) a Marco Vrolijk (bicie, perkusie) vydala v rozpätí rokov 1970 až 1973 tri albumy, Present from Nancy (1970), To the highe$t bidder (1971) a Puding en gisteren (1972).

Rozbroje v hudobnom smerovaní znamenali zmeny v zostave, odišli van Geest a Vrolijk, ktorí chceli hrať viac rockovejšiu hudbu. Nahradili ich Charlie Mariano (dychy) a Herman van... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Supersister 1970 Supersister - Present from Nancy
hodnocení/rating Supersister - Present from Nancy
2/2
recenze/hodnocení
Supersister 1971 Supersister - To the highe$t bidder
hodnocení/rating Supersister - To the highe$t bidder
1/1
recenze/hodnocení
Supersister 1972 Supersister - Pudding en gisteren
hodnocení/rating Supersister - Pudding en gisteren
2/2
recenze/hodnocení
Supersister 1973 Supersister - Iskander
hodnocení/rating Supersister - Iskander
1/1
recenze/hodnocení
Supersister 1974 Supersister - Sweet Okay Supersister: Spiral staircase
hodnocení/rating Supersister - Sweet Okay Supersister: Spiral staircase
0/0
recenze/hodnocení
Supersister 2000 Supersister - Memories are new - M.A.N. (1971)
hodnocení/rating Supersister - Memories are new - M.A.N. (1971)
0/0
recenze/hodnocení
Supersister 2001 Supersister - Supersisterious
hodnocení/rating Supersister - Supersisterious
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000