Sunchild

Sunchild je prog-rocková kapela z Ukrajiny. Je to projekt ukrajinského klávesáka Antony Kalugina (Karfagen, Hoggwash). Hudobne je to silný koncentrát klasického prog-rocku 70-tých rokov a zároveň aj neo-progu s moderným zvukom a vypracovanými aranžmánmi. Na albumoch sa podieľajú veľmi kvalitný muzikanti a aj niekoľko sprievodných spevákov.

Ohromili hneď prvým dvojalbumom The Gnomon (2008), ktorý na pomerne širokej ploche ponúkol skvelé muzikantské výkony a melodické linky. The Invisible Line (2009) a The Wrap (2010) si udržiavali vysokú kvalitu tiež. Tretí štúdiový zápis As Far As The Eye Can See bol zaujímavý aj tým (okrem špičkovej kvality), že sa na ňom objavuje aj ženský spev. Album z roku 2012 Isolation bol... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sunchild 2008 Sunchild - The Gnomon
hodnocení/rating Sunchild - The Gnomon
1/2
recenze/hodnocení
Sunchild 2009 Sunchild - The Invisible Line
hodnocení/rating Sunchild - The Invisible Line
1/2
recenze/hodnocení
Sunchild 2010 Sunchild - The Wrap
hodnocení/rating Sunchild - The Wrap
1/3
recenze/hodnocení
Sunchild 2011 Sunchild - As Far As The Eye Can See
hodnocení/rating Sunchild - As Far As The Eye Can See
1/2
recenze/hodnocení
Sunchild 2012 Sunchild - Isolation
hodnocení/rating Sunchild - Isolation
1/2
recenze/hodnocení
Sunchild 2015 Sunchild - Synesthesia
hodnocení/rating Sunchild - Synesthesia
0/1
recenze/hodnocení
Sunchild 2018 Sunchild - Messages From Afar - The Division And Illusion Of Time
hodnocení/rating Sunchild - Messages From Afar - The Division And Illusion Of Time
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000