Suede

Suede jsou anglickou alternativně rockovou partou vzniklou v Londýně roku 1989. Sestavu tvořili Brett Anderson (zpěv), Bernard Butler (kytara), Mat Osman (baskytara) a Simon Gilbert (bicí). Debutové album Suede se dostalo na vrcholy hitparád a stalo se nejrychleji se prodávajícím debutovým albem posledních téměř deseti let. Další deska Dog Man Star se z oblasti britpopu vzdaluje a jde více pod povrch věci, je často považována za vrcholné dílo kapely, jeho nahrávání však přineslo plno problémů. Následoval Butlerův odchod, který byl zapříčiněn konfliktem s Andersonem a rozdílnými názory zbytku kapely na hudbu. V roce 1996, po příchodu Richarda Oakese a Neila Codlinga, vydávají Suede album Coming up, které bylo komerčně velmi úspěšné a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Suede 1993 Suede - Suede
hodnocení/rating Suede - Suede
1/1
recenze/hodnocení
Suede 1994 Suede - Dog Man Star
hodnocení/rating Suede - Dog Man Star
1/1
recenze/hodnocení
Suede 1996 Suede - Coming Up
hodnocení/rating Suede - Coming Up
0/0
recenze/hodnocení
Suede 1999 Suede - Head Music
hodnocení/rating Suede - Head Music
0/0
recenze/hodnocení
Suede 2002 Suede - A New Morning
hodnocení/rating Suede - A New Morning
0/0
recenze/hodnocení
Suede 2013 Suede - Bloodsports
hodnocení/rating Suede - Bloodsports
0/0
recenze/hodnocení
Suede 2016 Suede - Night Thoughts
hodnocení/rating Suede - Night Thoughts
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000