Stromboli

Stromboli se svou těžko zařaditelnou směsicí hudby, čítající vlivy artificiální hudby, jazz-rockové fúze 70. let a Nové vlny, byly zajímavým zjevením na české rockové hudební scéně v 2. polovině 80. let.
Zakladatelem a ústřední osobností byl Michal Pavlíček, excelentní kytarista novovlnného Pražského výběru.

V letech 1983-86 je Pr. výběru zakázána veškerá činnost. Jeho pověst dále bezmezně roste, zato samotní muzikanti prožívají období nejistoty a u samotného Pavlíčka by se dalo mluvit až o depresích. Díky svým schopnostem se ale Výběráci stále více zapojují do okolního hudebního dění. Pavlíček již v roce 1985 působí v... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Stromboli 1986 Stromboli - Ó hory, ó hory / Carmen (SP)
hodnocení/rating Stromboli - Ó hory, ó hory / Carmen (SP)
0/0
recenze/hodnocení
Stromboli 1987 Stromboli - Stromboli
hodnocení/rating Stromboli - Stromboli
8/11
recenze/hodnocení
Stromboli 1989 Stromboli - Shutdown
hodnocení/rating Stromboli - Shutdown
5/6
recenze/hodnocení
Stromboli 2001 Stromboli - Stromboli Shutdown & Stromboli In Quartet
hodnocení/rating Stromboli - Stromboli Shutdown & Stromboli In Quartet
0/0
recenze/hodnocení
Stromboli 2014 Stromboli - Fiat Lux
hodnocení/rating Stromboli - Fiat Lux
3/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000