Stretch

Chvíľková blues-funky rocková skupina Stretch z Veľkej Británie sa do dejín zapísala hlavne kauzou falošných Fleetwood Mac. Ale poporiadku.

Na počiatku bol istý londýnsky tlačiar David Terry, ktorý rád spieval a túžil po kariére umelca. Preto si vybral umelecké meno Elmer Gantry (z rovnomennej knihy Sinclaira Lewisa) a už počiatkom 60. rokov sa ako 17-ročný fracek zapojil do lokálneho hudobného života. V roku 1962 hral s The Impacts, ktorú neskôr charakterizoval ako svadobnú kapelu, čo sa preorientovala na rhythm and blues. Postupom času sa skupine podarilo predskakovať zoskupeniu The Tridents v zostave s Jeffom Beckom. Všetko sa zmenilo, keď si Elmera na pódium zavolal sám Long John Baldry, aby si spolu zanôtili. Kapela nevydala ani... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stretch 1975 Stretch - Elastique
hodnocení/rating Stretch - Elastique
0/0
recenze/hodnocení
Stretch 1976 Stretch - You can’t beat your brain for entertainment
hodnocení/rating Stretch - You can’t beat your brain for entertainment
1/1
recenze/hodnocení
Stretch 1977 Stretch - Lifeblood
hodnocení/rating Stretch - Lifeblood
0/0
recenze/hodnocení
Stretch 1978 Stretch - Forget the past
hodnocení/rating Stretch - Forget the past
0/0
recenze/hodnocení
Stretch 1996 Stretch - Can't judge a book the Peel sessions
hodnocení/rating Stretch - Can't judge a book the Peel sessions
0/0
recenze/hodnocení
Stretch 2002 Stretch - Stretch – The story of Elmer Gantry
hodnocení/rating Stretch - Stretch – The story of Elmer Gantry
1/1
recenze/hodnocení
Stretch 2011 Stretch - Unfinished business
hodnocení/rating Stretch - Unfinished business
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000