Stray

  Historie Stray začala na Christopher Wren Secondary Modern School v Shepherds Bushi v západním Londýně roku 1966, kdy spolužáci Del Bromham (kytary, zpěv), Gary G. Giles (baskytara), Steve Gadd (zpěv) a Steve Crutchley (bicí) založili společnou kapelu. Netrvalo to dlouho a brzy je opouští bubeník, na jehož místo přichází kamarád zbývajících tří, student ze sousední střední školy Ritchie Cole, jemuž za vzor stál keith Moon od Who. Jejich prvotní styl byla čirá psychedelie, která byla mezi jejich kamarády tehdy velmi módní vlnou. V roce 1968 si zahráli i na místním festivalu London's famous Roundhouse na Chalk Farm, kde si jich všimli Peter Arnott a Ivan Mant, kteří přesvědčili nadějnou čtveřici k dílčí změně hudebního i... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stray 1970 Stray - Stray
hodnocení/rating Stray - Stray
1/1
recenze/hodnocení
Stray 1971 Stray - Suicide
hodnocení/rating Stray - Suicide
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1971 Stray - Saturday Morning Pictures
hodnocení/rating Stray - Saturday Morning Pictures
1/1
recenze/hodnocení
Stray 1973 Stray - Mudanzas
hodnocení/rating Stray - Mudanzas
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1974 Stray - Move It
hodnocení/rating Stray - Move It
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1975 Stray - Stand Up And Be Counted
hodnocení/rating Stray - Stand Up And Be Counted
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1975 Stray - Tracks
hodnocení/rating Stray - Tracks
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1975 Stray - Houdini
hodnocení/rating Stray - Houdini
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1976 Stray - Hearts Of Fire
hodnocení/rating Stray - Hearts Of Fire
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1984 Stray - Live At The Marquee
hodnocení/rating Stray - Live At The Marquee
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1997 Stray - Alive And Giggin'
hodnocení/rating Stray - Alive And Giggin'
0/0
recenze/hodnocení
Stray 1998 Stray - New Dawn
hodnocení/rating Stray - New Dawn
0/0
recenze/hodnocení
Stray 2001 Stray - 10
hodnocení/rating Stray - 10
0/0
recenze/hodnocení
Stray 2003 Stray - Live: In Year Face
hodnocení/rating Stray - Live: In Year Face
0/0
recenze/hodnocení
Stray 2007 Stray - Time Machine
hodnocení/rating Stray - Time Machine
0/0
recenze/hodnocení
Stray 2009 Stray - Valhalla
hodnocení/rating Stray - Valhalla
0/0
recenze/hodnocení
Stray 2014 Stray - Live in Japan 2013
hodnocení/rating Stray - Live in Japan 2013
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000