Strapps

/

Jejich alba měla vyjít tak o 5 let dříve. Prostě šlo o špatné manažérské rozhodnutí a kapela byla v nesprávný čas na nesprávné hudební vlně. Proto se o nich téměř nic neví.

Dali se dohromady v roce 1975, kdy začalo naplno v Británii propukat jedno z nejextrémnějších hudebních období – punk. Hardrockovým kapelám zvonila hrana.

Natočili 4 alba, poslední dvě vyšla jen v Japonsku, kde měli takřka kultovní postavení. V roce 2008 vyšlo nevydané koncertní album Live At The Rainbow 1977.

Strapps ale nehráli klasický hard rock. První deska je hodně ovlivněna stylem funky a zpěvák se místy hodně podobá Davidu Bowiemu i Marku Knopflerovi. Debut produkoval Roger Glover (ex Deep Purple, Rainbow),... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Strapps 1976 Strapps - Strapps
hodnocení/rating Strapps - Strapps
0/0
recenze/hodnocení
Strapps 1977 Strapps - Secret Damage
hodnocení/rating Strapps - Secret Damage
0/0
recenze/hodnocení
Strapps 1978 Strapps - Prisoner Of Your Love
hodnocení/rating Strapps - Prisoner Of Your Love
0/0
recenze/hodnocení
Strapps 1979 Strapps - Ball Of Fire
hodnocení/rating Strapps - Ball Of Fire
0/0
recenze/hodnocení
Strapps 2008 Strapps - Live At The Rainbow 1977
hodnocení/rating Strapps - Live At The Rainbow 1977
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000