Stoner Train

Stoner Train je southern rocková skupina z Ruska, ktorá hrá veľmi zaujímavý a vo svete netradičný mix stoner rocku, nefalšovaného country a bluegrassu, so spevom ako v sludge metale. Skupinu založili Serj Gdanian a Vladimir Teterin. Skupina patrí k tým nekomerčným skupinám, ktoré síce majú uznanie aj koncerty, ale svoje skladby nahrávajú výhradne v domácich podmienkach a albumy vychádzajú v limitovaných edíciách, zvyčajne na vinyle.

gunslinger, 2013-04-29

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stoner 2011 Stoner Train - Rusty Gears (EP)
hodnocení/rating Stoner Train - Rusty Gears (EP)
1/1
recenze/hodnocení
Stoner 2011 Stoner Train - Sluts For The Rebels
hodnocení/rating Stoner Train - Sluts For The Rebels
1/1
recenze/hodnocení
Stoner 2012 Stoner Train - Hobo from the outer space
hodnocení/rating Stoner Train - Hobo from the outer space
0/0
recenze/hodnocení
Stoner 2013 Stoner Train - Back In The Saddle
hodnocení/rating Stoner Train - Back In The Saddle
1/1
recenze/hodnocení
Stoner 2014 Stoner Train - III
hodnocení/rating Stoner Train - III
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000