Stone The Crows

V súvislosti so škótskou skupinou, o ktorej by som rád napísal pár viet, je dôležité všimnúť si dve veci. Prvou je snaha o nájdenie adekvátnej náhrady za zosnulú Janis Joplin a druhou je tragický osud gitaristu Lesa Harveyho zasiahnutého elektrickým prúdom.

Leslie Harvey (brat známejšieho speváka Alexa Harveyho a jeho Sensational Bandu) a Maggie Bell spolu hrali už počas roku 1967 ako tínedžeri. Postupne sa vyprofilovali do skupiny Power, ktorú si vzal pod svoje krídla slávny manažér Peter Grant (aby sme boli féroví, patrí sa spomenúť aj druhého manažéra menom Mark London). Od Johna Mayalla sa pridal bubeník Colin Allen a po zmene mena na Stone The Crows sa mohlo ísť do štúdia (s basákom Jimom Dewarom a klávesákom Johnom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stone 1969 Stone The Crows - Stone The Crows
hodnocení/rating Stone The Crows - Stone The Crows
1/1
recenze/hodnocení
Stone 1970 Stone The Crows - Ode to John Law
hodnocení/rating Stone The Crows - Ode to John Law
2/2
recenze/hodnocení
Stone 1971 Stone The Crows - Teenage licks
hodnocení/rating Stone The Crows - Teenage licks
2/2
recenze/hodnocení
Stone 1972 Stone The Crows - Ontinuous performance
hodnocení/rating Stone The Crows - Ontinuous performance
1/1
recenze/hodnocení
Stone 1998 Stone The Crows - BBC Radio 1 Live in concert (1971/1972)
hodnocení/rating Stone The Crows - BBC Radio 1 Live in concert (1971/1972)
0/0
recenze/hodnocení
Stone 1998 Stone The Crows - The BBC Sessions vol.1 1969-1970
hodnocení/rating Stone The Crows - The BBC Sessions vol.1 1969-1970
0/0
recenze/hodnocení
Stone 1998 Stone The Crows - The BBC Sessions vol.2 1971-1972
hodnocení/rating Stone The Crows - The BBC Sessions vol.2 1971-1972
0/0
recenze/hodnocení
Stone 2002 Stone The Crows - Live in Montereux 1972
hodnocení/rating Stone The Crows - Live in Montereux 1972
0/0
recenze/hodnocení
Stone 2004 Stone The Crows - Maggie Bell & Stone The Crows – Coming on strong
hodnocení/rating Stone The Crows - Maggie Bell & Stone The Crows – Coming on strong
0/0
recenze/hodnocení
Stone 2008 Stone The Crows - Live Crows 1972/1973
hodnocení/rating Stone The Crows - Live Crows 1972/1973
1/1
recenze/hodnocení
Stone 2009 Stone The Crows - Radio sessions 1969-1972
hodnocení/rating Stone The Crows - Radio sessions 1969-1972
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000