Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots je populární hard rocková kapela 90. let ze San Giega, jejímiž zakládajícími členy jsou bratři Robert DeLeo-basa, Dean DeLeo-kytara Scott Weiland-zpěv a Eric Kretz-bicí.
Stone Temple Pilots prodali asi 17 milionů kopií svých alb a patnáct jejich singlů se umístilo na žebříčku US Mainstream Rock, šest z nich na prvním místě. Album Purple se umístilo na prvním místě amerického žebříčku. STP v roce 1994 získali Grammy za nejlepší hard rockový vokální výkon („Best Hard Rock Performance with Vocal“) za píseň Plush. Vedle původního materiálu nahráli STP cover verze písní od Led Zeppelin, The Doors, nebo The Beatles.

V roce 2003 vydala kapela své „best of“ album Thank You a členové kapely se... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stone 1992 Stone Temple Pilots - Core
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - Core
1/2
recenze/hodnocení
Stone 1994 Stone Temple Pilots - Purple
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - Purple
1/2
recenze/hodnocení
Stone 1996 Stone Temple Pilots - Tiny Music... Songs from the Vatican Gift Shop
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - Tiny Music... Songs from the Vatican Gift Shop
1/2
recenze/hodnocení
Stone 1999 Stone Temple Pilots - No. 4
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - No. 4
0/1
recenze/hodnocení
Stone 2001 Stone Temple Pilots - Shangri-La Dee Da
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - Shangri-La Dee Da
0/1
recenze/hodnocení
Stone 2010 Stone Temple Pilots - Stone Temple Pilots (2010 album)
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - Stone Temple Pilots (2010 album)
0/0
recenze/hodnocení
Stone 2018 Stone Temple Pilots - Stone Temple Pilots (2018 album)
hodnocení/rating Stone Temple Pilots - Stone Temple Pilots (2018 album)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000