Stillwater

Južansko-rocková kapela Stillwater (nezamieňať s fiktívnou kapelou toho istého názvu vo filme Almost famous – Na pokraji slávy) patrí medzi stabilné kapely druhej polovice 70. rokov.

Vznikla v roku 1973 vo Warner Robins v Georgii . Po podpise kontraktu s Capricorn Records v roku 1977 jej vyšiel debutový album nazvaný jednoducho Stillwater a v singlovom rebríčku sa v rámci USA prekvapivo prebojovala do top 40 skladba Mind Bender. V roku 197á vyšiel album I reserve the right! a kapela sa úspešne uviedla na sérii koncertov s iným južanskými formáciami typu Atlanta Rhythm Section alebo Charlie Daniels Band. Zostavu tvorila sedemčlenná úderka v zložení Michael Causey (gitara), Rob Roy Walker (gitara, spev), Bobby Golden (gitara), Allison... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stillwater 1977 Stillwater - Stillwater
hodnocení/rating Stillwater - Stillwater
1/1
recenze/hodnocení
Stillwater 1978 Stillwater - I reserve the right!
hodnocení/rating Stillwater - I reserve the right!
0/0
recenze/hodnocení
Stillwater 1998 Stillwater - Runnin’ free
hodnocení/rating Stillwater - Runnin’ free
0/0
recenze/hodnocení
Stillwater 2004 Stillwater - Recycled
hodnocení/rating Stillwater - Recycled
0/0
recenze/hodnocení
Stillwater 2011 Stillwater - Live
hodnocení/rating Stillwater - Live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000