Stills, Stephen

Stephen Stills (1945) patří do kategorie významných amerických kytaristů, kteří jsou na scéně aktivní už od šedesátých let s několika přetržkami prakticky dodnes. Působil v Buffalo Springfield (s Neilem Youngem), účinkoval na legendárním projektu Super Session, v supergroup Crosby, Stills And Nash a založil také vlastní skupinu Manassas. Vedle toho nahrával i sólová alba. Jeho hudba má pečeť ryzosti a melodické přehlednosti a jeho autorský rukopis je poměrně dobře čitelný. Vedle zpěvu je ovšem především zdatným multiinstrumentalistou a skladatelem a vystoupil po boku známých hvězd nejen na pódiích, ale i pohostinsky na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stills, 1970 Stills, Stephen - Stephen Stills
hodnocení/rating Stills, Stephen - Stephen Stills
1/1
recenze/hodnocení
Stills, 1971 Stills, Stephen - Stephen Stills 2
hodnocení/rating Stills, Stephen - Stephen Stills 2
0/0
recenze/hodnocení
Stills, 1975 Stills, Stephen - Stills
hodnocení/rating Stills, Stephen - Stills
0/0
recenze/hodnocení
Stills, 1976 Stills, Stephen - Illegal Stills
hodnocení/rating Stills, Stephen - Illegal Stills
0/0
recenze/hodnocení
Stills, 1978 Stills, Stephen - Thoroughfare Gap
hodnocení/rating Stills, Stephen - Thoroughfare Gap
0/0
recenze/hodnocení
Stills, 1984 Stills, Stephen - Right By You
hodnocení/rating Stills, Stephen - Right By You
0/0
recenze/hodnocení
Stills, 1991 Stills, Stephen - Stills Alone
hodnocení/rating Stills, Stephen - Stills Alone
0/0
recenze/hodnocení
Stills, 2005 Stills, Stephen - Man Alive!
hodnocení/rating Stills, Stephen - Man Alive!
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000